изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:10 EEST
Истински шок! Рени се събличала за 100 лева!    
Светска клюка Фолк певицата Рени, която е част  от съквартирантите в шоуто „ВИП Брадър”, изобщо няма късмет в личния живот. Изпълнителката някога бе една  от големите звезди на „Пайнер” и имаше огромен успех даже в съседна Сърбия, но когато сключи брак с бизнесмена Борис Пилософ, който по-късно я заряза заради друга, спря с пеенето и потъна в забвение, пише „Уикенд“.


„На 45 години съм, сама съм и съм напълно разорена. Бившият ми съпруг ми взе всичко.”, с мъка сподели чалга дивата пред съквартирантите си. И наистина не лъже!
 
Малко хора знаят, че Рени е започнала кариерата си на певица като беквокалистка на дует „Ритон”. Заедно с тях обикаляла по участия из страната, докато Катя и Здравко получили предложение да заминат по работа в Норвегия. Естрадните звезди  отказали, защото имали достатъчно ангажименти у нас, но Рени с готовност приела да пробва късмета си зад граница.
 
След няколко години там певицата се завърнала на родна земя, но нямала никаква ангажименти и това я  отчаяло. Първият съпруг на сестра й, който бил фотограф, й предложил да се пробва като модел. Tака Рени реализирала няколко еротични ф отосесии, за които позирала напълно гола.  Изпълнителката толкова била закъсала финансово, че се навила да се включи в „престижния” конкурс „Мис монокини”, защото всички участнички получавали по 100 лева хонорар.


 
„Бях много разкрепостена, пък и човек е склонен на щур отии като млад. Влязох в петнадесетицата, но в журито разбраха, че съм певица. Връчиха ми микрофона и ме накараха да пея. Стана голямо шоу и се оказах първата певица, която пее по монокини. Стигнах до седмо място. Много фотографи ме бяха снимали в този момент и по-късно направиха плакати. Един ден ми се обади приятелка  от Перник и каза, че целият град е заринат  от мои плакати в този вид”, връща лентата на спомените Рени.
 
С голата си снимка обаче щяла да докара инфаркт на баща си. Човекът бил важна клечка в армията. На конкурса, на който тя пяла по цици, имало и журналист  от в. „Българска армия”. Той интервюирал победителката Рени, която чистосърдечно си признала, че татко й е офицер в редиците на армията ни! На следващия ден пуснали интервюто на първа страница с огромна гола снимка и посочили, че това е щерката на офицер Гайтанджиев. Все пак действието се развива в далечната 1992 г., когато хората не бяха толкова разкрепостени. Мъжът на пагона направил сърдечна криза и едва не се гътнал  от инфаркт, като зърнал дъщеря си нахилена без дрехи в органа на Българската армия! След този случай последвал „скандале гранде” и палавницата била изгонена  от дома си. http://www.blitz.bg

Свекърът на Рени я снимал гола! Певицата се съблякла доброволно пред него още преди 25 години! (СНИМКИ 18+)
Рени със скандално разкритие: Чалга певици обслужват ВИП-персони
Когато фолк звездите бяха млади...
РЕНИ КРЪШКА НА МЪЖА СИ
Кои фолк певици заложиха изцяло на еротичния имидж
Вижте част от еротичната фотосесията на Рени
Фолкзвездата Рени получава новогодишен подарък белезници
РЕНИ СЪБИРА ТЕН В АЛБЕНА, ДЕСИСЛАВА ЩЕ ПЕЕ В ДОБРИЧ
Фолкзвездата Рени ще позира за Плейбой?
Фолк певици са готови да пътуват до Ирак
Най-едрогърдестата ни поп-фолк певица проби в Сърбия
Коя е българската попфолк дива с най-сексапилно тяло?
Фолкзвездата Рени и Ирен Онтева избраха Мистър България
Фолкзвездата Рени се съблече гола в гората посред нощ
 


Сходни връзки

Истински шок! Рени се събличала за 100 лева! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди