изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го прекарате, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно.

ТЕЛЕЦ - Посветете неделния ден на раздвижването. Имате прекрасната възможност да подобрите тонуса си, единствено в случай че не мързелувате и не работите.

БЛИЗНАЦИ - Запазете мира в къщи, така най-добре и пълноценно ще си починете. Разбирателство и атмосферата на дома са в пряка зависимост от настроението и духа ви.

РАК - Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много.

ЛЪВ - Колебаете се как да постъпите в определена ситуация днес и това отнема част от времето, предназначено за други планове. Ще останете доволни от съвета, които получавате от свой близък приятел.

ДЕВА - Изобилствате от идеи за добро прекарване на времето, голяма част от които ще са и трудно изпълними. Опитайте се да помогнете на ваш близък.



ВЕЗНИ - Семейството ви очаква повече внимание от вас. Погрижете се за домът си днес. Навън са възможни дребни неприятности. Ако желаете да си ги спестите, помислете за нещо, което би ви задържало в къщи.

СКОРПИОН - Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ.

СТРЕЛЕЦ - В чудесна кондиция сте, изпълнени с енергия и творчески ентусиазъм. Имате достатъчно сили за многобройните ангажименти, които ви предстоят.

КОЗИРОГ - Нуждаете се от почивка и спокойствие. Заобиколени сте от близките си и тяхното добро настроение ще ви помогне да се отпуснете. Събитията ще се подреждат според желанието ви и ще оставате очаровани от случващото се.

ВОДОЛЕЙ - Сега другите ще искат от вас да вземете позиция по интересуващ ги въпрос. Деликатните ситуации, в които мнозина от вас ще попаднат изискват много дипломатичност и такт.

РИБИ - В състояние сте да осъществите всичко, което пожелаете. Енергични сте и това си личи. Не пренебрегвайте желанията на близките си и се опитайте да бъдете по-толерантни.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди