изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:16 EEST
Уникални секс тайни от тайландски масажистки (18+)    
Любопитно С няколко споделени тайландски тайни ще ти помогнем да дадеш на партньора си на най-добрия секс в живота му, като използваш хитрините на азиатските жени.Трябва да се признае факта, че тайландските жени са единствените в света, които са в състояние, с помощта на телата си да доведат мъжа до абсолютен екстаз. Когато се озове мъж в леглото с една от тях, вече мечтае за следващата.


За това си има причина – тайландките са невероятни любовници. Носят се легенди за сексуалните техники, които владеят и силата на вагиналните им мускули, а желаещите да се потопят в този океан от удоволствие са толкова много, че запълват улиците на курортните градчета.

За да се разбере какво толкова умеят тайландските жени, че мъжете по целия свят им падат на крака, е необходимо специално обучение с експерт, които да сподели не само своите чувства, но и практически съвети.

Ето едно приятно откритие на сексолозите!

Тайландските жени не притежават преимущества, които останалите жени да нямат.

Те разполагат единствено с телата си. Както и всички останали представители на женското съсловие. Източните жени се възползват от триковете и тайните на своите предшественички, благодарение, на които обикновеният секс се превръща в нещо ново и невероятно за мъжа. А тези трикове и тайни вече са достъпни.

Физическата форма и сексуален опит не играят никаква решаваща роля по пътя към новите сексуални върхове. Макар че това са масажни техники и тяхното усвояване може да те накара да се почувстваш като на фитнес тренировка. Основното, което трябва да възприемеш от тайландските жени е смиреността и силното желание да доставиш на партньора си, неземно удоволствие. Използвай тялото си, като котва за своя партньор - това е твоят билет за увлекателния свят на секса.

Вечерта в стила на Тайланд ще започне веднага след като си подготвила почвата за нейното реализиране: създай необходимата атмосфера с помощта на ароматни свещи и етерични масла.

Всеки един масаж с всички нюанси е в състояние да даде на твоята половинка спокойствие и трепетно очакване на продължението. След това пусни в действие тайното си оръжие – страстни целувки, но не само по устните, а по цялото му тяло...По гърдите, бедрата, ръцете, които щедро си обляла с маслата и да и там долу! Можеш да бъдеш сигурна, че такива целувки, той никога не е получавал. Използвай всичко, с което те е дарила природата. От такава картина, той ще изпадне в дива страст и с нетърпение ще очаква всяко следващо докосване. В такъв момент, никоя друга жена няма да е в състояние да грабне вниманието му, защото то цялото е за теб. В интимния полумрак, нагорещеното ти тяло, както и всички твои действие трябва да бъдат насочени към една заветна цел – удоволствието на партньора ти. Покорството ти и влюбеният поглед трябва да създадат в него усещането, че той е не просто любимият ти мъж, а господар на всички жени и най-прекрасната от тях му дарява истинска наслада.

Феноменът на тайландските жени е разкрит!

Смирение и влюбен поглед.

Искрено възхищение от всяка клетка от тялото на любимия. Дори и петата му трябва да се предизвиква в теб истинска любов. Трябва да се опиташ да мислиш в този дух: такива красиви пръсти, колко са копринени косъмчетата по тялото му, такива елегантни уши има той, които никога не си виждала дори и във фантазиите си.

Благодарение на обучението, създаваш в главата му цяла сексуална революция и то в една вечер. Докато работиш върху най-слабото място на мъжете - секса, създаваш на своя любим, еротично шоу, което автоматично ти дава титлата на най-добрата любовница, жрица на любовта.

Ето няколко важни неща, на които трябва да обърнеш внимание:

„Просветените“ тайландски жени могат да накарат всеки мъж да се влюби в тях само чрез един поглед изпълнен с обожание, а средно статистическата жена посреща половинката обикновено с крясъци и злобни погледи. Фрапираща разлика, а?

Тайландските жени са с толкова добре тренирани влагалищни мускули, че са способни на неподозирани неща.

Едно от най- важните умения, който трябва да усвоиш е това да караш половинката ти да се чувства уважаван и възхваляван чрез тялото си. Това не е унижение за теб, а признание за мъжа.

Практическият урок не е метафора, трябва практика, за да се научиш да правиш известният body-body масаж или просто "тяло в тяло" масаж.

Първата част се състои от техники на така наречения "масаж релаксация", на които основната задача е колкото може повече да отпуснат партньора ти и да го подготвят за предстоящите еротични ласки. Факт е че един мъж трябва да се отпусне, преди да започнете да шофирате над него с голи части от тялото си. Сигурно, дори не ти е минавало през главата, че той ще има нужда от това, но...

Като цяло, след многократни притискания на различни точки, галене на опашната кост и абсолютно невероятната техника "Нерви на любовта" и след като мъжът е изпаднал в състояние на анабиотичен екстаз, най-накрая започваш основното ястие - масаж тяло в тяло.



Внимание!

Не натискай произволни точки по него. Добре е да се гарантира, че ти действаш в тези области, които се нуждаят. В противен случай, той може да загуби ерекцията си за дълго. Няма да ти благодари за това.

Най-важното в тайландския масаж е визуалния ефект. Огледало отстрани на леглото или на тавана ще е от полза. Нека види как съблазнително втриваш масажно масло във частите от тялото си, които ще играят важна роля, както и по неговото.

Съвет!

Не само, че той ще мирише на тиган, а както знаем миризмите са най-силните афродизиаци, а и всичко ще стане в петна.

Затова е по-добре да се купуват от секс магазини, специални масажни масла с афродизиак и разнообразие от аромати, а е и абсолютно безопасно за по-нататъчно плъзгане. И най-важното – вкусни са!

След като блестите в масло, веселбата започва!

Даже и да забравиш, от вълнение, повечето техники, не забравяй маслото и техниката "бурно вълнение."

Техниката на "бурно вълнение", представлява: партньорът ти лежи по корем, ти си седнала високо над коленете му. Гърдите ти започват да се плъзгат по тялото му от тази зона, докато го покреш целия. След това гърдите ти проследяват същият път наобратно – гърба и бедрата му. Продължи да правиш това отново и отново, отгоре-надолу и отдолу-нагоре. Със сигурност няма да остане безразличен.

Източник: cosmopolitan.bg.
blitz.bg
 


Сходни връзки

Уникални секс тайни от тайландски масажистки (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди