изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:14 EET
ХОРОСКОП ЗА 13 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 НОЕМВРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Пътуванията днес ще са свързани с повече нерви, но в чисто организационен план. Следвайте програмата си и ще подобрите очакванията си от развитието на работен проект.


ТЕЛЕЦ - Без да се интересувате особено от оценките на другите ще работите, следвайки собствените си намерения. Проявете уважение към сътрудниците си и ги насърчете към развитие.


БЛИЗНАЦИ - Новини, свързани с работата или близките ви ще направят деня ви по-забързан. Пътуванията и образованието са част от програмата ви. Няма да сте безразлични и към сигналите, идващи от другия пол.


РАК - Търпеливо и с такт насочвайте развитието на събитията в желаната посока, за да е добре на вас и на другите. Можете да го направите, стига да пожелаете. Себе си не се лишавайте от нищо.


ЛЪВ - С опит и рутина ще отхвърляте задачите днес, без да се впечатлявате от суетата на обкръжението си. Ще останете разочаровани от нежеланието на някой да сподели с вас намеренията си.


ДЕВА - Срещите днес ще са ви полезни с информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да ви липсват и изненади, но съумейте да не показвате чувствата, които ви владеят.



ВЕЗНИ - Наясно сте, че без воля и упорство няма да дойде нищо наготово. За това от сутринта ще запретнете ръкави и ще действате. Към споровете се отнасяйте с внимание, без да изпадате в крайности.


СКОРПИОН - Заредени с положителни мисли, ще започнете деня си с усмивка. Приветливото ви поведение ще привлича към вас хора с подобна енергия и ще ви бъде по-лесно в съвместните начинания.


СТРЕЛЕЦ - Животът и всичко, свързано с бизнеса, квалификацията и пазара налагат темпо, което трябва да следвате, ако искате да сте актуални. В тази връзка ще подобрите организацията си на работа.


КОЗИРОГ - Ще ви бъде лесно да се справите с многото си задължения и възникващите проблеми. Не се поддавайте на емоции, когато от вас се очаква да вземате управленски решения.


ВОДОЛЕЙ - Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите упорито.


РИБИ - В делови план ще пристъпите към изпълнение на проект, значим не само за екипа ви, но и за повече хора. Показвайки умения, ще привлечете към себе си загрижени за бъдещето ви хора.



Nayer - My Body


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди