изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ












ОВЕН - Имате възможност да обмислите бъдещите си професионални планове и да ги обсъдите с вашите близки.

ТЕЛЕЦ - И днес рискувате да се отегчите, ако не гледате по-широко на дребни неща около вас. Потребността ви от повече разнообразие, нови емоции и интереси може да бъде задоволена.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли е нещо, което може да ви притесни.

РАК - Каквото има да стане, то ще стане. Бъдете активни и не само присъствайте, а и мислете. Предстои ви приятна изненада свързана с романтична среща.

ЛЪВ - В случай, че не разпределите правилно времето си е твърде възможно да останете неудовлетворени от себе си и от свършеното през деня.

ДЕВА -  Едва ли има от какво да сте недоволни пред изминалата работна седмица. Имате нужда от заслужена почивка, която ще ви зареди с нови сили.



ВЕЗНИ  - Ще се вълнувате от повишения интерес на някого към вас, но основно ще се съсредоточите върху приоритетите си днес.

СКОРПИОН - За развлечения времето все по не стига, което в известен смисъл ви натъжава. Общуванията с приятелите ви липсват, но вина за това носите и вие.

СТРЕЛЕЦ - С гъвкав подход ще наложите идеите си и ще успеете. Следвайте целите си и се стремете да ги изпълните. Длъжници сте някому с ваши предишни обещания, които вероятно сте забравили.

КОЗИРОГ - Денят ще е богат на емоции. Ще попаднете в ситуации, в които е най-добре да не вземате страна. Пламъчето на любовта ще заискри и тогава ще забележите, че света около вас изглежда съвсем различен.

ВОДОЛЕЙ - Общуването с желан човек се отразява благотворно на мислите и поведението ви, правейки ви по-спокойни и обнадеждени за бъдещето.

РИБИ - Включвайки в делата си и други хора, ще ги насърчите към развитие, показвайки им с жеста си отговорност и към тях. У дома си ще се разтоварите от стреса, общувайки по-спокойно със семейството си.






 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди