изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:09 EEST
Дете забременя от учителя си, правило секс с него на 11 години    
По света Извратен учител от Словакия влиза в затвора, след като родители на негова ученичка разбраха, че тя чака дете от него. 42-годишния мъж, който преподавал по физическо, успял да прелъсти 13-годишното дете.След като разбрал, че е бременна, я карал да абортира и заплашил, че ако разкаже на някого за случилото се, ще срине имиджа й в училище. Детето накрая събрало смелост и признало всичко на родителите си. Полицията го арестувала веднага, а съдът се произнесъл с присъда от осем години.

 
42-годишният мъж твърдял, че е влюбен в 13-годишната Вероника. Той започнал връзката си с нея още през 2014 година. Тогава тя била едва на 11 години. Двамата се срещали в жилището му, а той дори заснемал как правят секс. Когато разбрал, че „приятелката” му е бременна, я карал да направи аборт, но тя отказала. Тогава й купил таблетки за помятане.

По време на обиските полицаите намерили в дома му различни порнографски материали, повечето от които – с деца и непълнолетни.
http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Дете забременя от учителя си, правило секс с него на 11 години | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди