изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:09 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Обзети сте от творчески импулс, който ми подтиква да търсите пътища за развитие на талантите си. Дори и да не срещнете пълно разбиране, не се притеснявайте, а продължете да работите.

 

ТЕЛЕЦ - Сигурно е, че няма да ви липсва любов. Има кой да направи деня ви хубав, стига да го насърчите да даде всичко от себе си за общото ви бъдеще. Направете и вие жест на внимание.

БЛИЗНАЦИ - С професионални ангажименти ще се занимават някои от вас, но домашната работа няма да изостане. Ще се организирате така, че да не помрачите очакванията на най-близките си.

РАК - Днес в службата ще ви връхлетят безброй непредвидени ангажименти. Вероятно това ще ви натовари повече, но вечерта ще ви остане време и за отдих. Можете да постигнете желаното.

ЛЪВ - Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, забавлявайте се.

ДЕВА - Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение, за да получите онова, към което се стремите. Все пак, хубавите неща изискват повече време и много упоритост.

ВЕЗНИ - Предстояща среща ще ускори развитието на ваша идея и скоро ще пристъпите към реализацията й. Подкрепата, от която се нуждаете ще дойде от място, за което не сте и мечтали.

СКОРПИОН - Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо от уюта, който харесвате и желаете да имате. Вие и сами сте се постарали да финансирате получаването на нови придобивки.

СТРЕЛЕЦ - Сами се борете за правото си да бъдете щастливи, очевидно някои не са заинтересовани точно от това. Настроението ви ще се подобри доста и от добрите резултати, които ще получите.

КОЗИРОГ - В повечето случаи сте без конкуренция в работата, но въпреки това не приспивайте активността си, ако искате да сте на върха. Има амбиции към позицията ви на всепризнат лидер.

ВОДОЛЕЙ - Мислете по-позитивно и не се поддавайте на раздразнението си. Излишно ще се натоварите с емоции, неводещи до нищо добро за вас. Обърнете повече внимание на семейството си.

РИБИ - Помислете за промяна на обстановката в жилището си, с което да изненадате приятно всички у дома. Романтични влечения ще ви отведат при нова и интересна личност, но внимавайте.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди