изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ /ВИДЕО/





ОВЕН - Кратка промяна ще се има здравословен ефект върху вас. Осигурете си я. Равновесието ще бъде постигнато, показвайки своята сила, независимост и добронамереност.


ТЕЛЕЦ - Днес ще вървите по пътя си и без да се интересувате от одобрението на околните. Будността ви превръща във водачи и ще се учудите от подкрепата на околните.

БЛИЗНАЦИ - И без особена упоритост от ваша страна, денят ви може да стане успешен. Достатъчно е само да не се отказвате от намеренията си и ще успявате да ги реализирате.

РАК - Идеите ви са конструктивни, както повечето до сега. Притежавате необходимите качества за да се наложите сред конкурентите си, нужно е само да действате.

ЛЪВ - Виталността ви кара да търсите промяна във всичко около вас. За неуморния ви дух почивка няма. Ще приемете много приятно приятелско предложение за вечерта.

ДЕВА - Днес може да срещнете специален за вас човек, който ще ви накара да подобрите настроението си. В отлична кондиция сте и ще успеете да се отпуснете и повеселите.

ВЕЗНИ - Професионалната ви заетост ще ви призове да сте плътно на работното място и днес. Неотложни срещи и делови преговори ще ви донесат финансови и лични успехи.

СКОРПИОН - Бизнесът ви ще се развива добре, отдадеността ви на работата и предизвикателства, от които не бягате са гаранция за това. Нова любов ще огрее лицата на самотните.

СТРЕЛЕЦ - При много от вас умората вече е твърде силна и ви се отразява. На предизвикателствата ще отделяте по-малко време, защото ще ви липсва физическа активност.

КОЗИРОГ - Приемете съветите и си починете днес. Няма да ви липсват предизвикателства, но умората ви идва в повече. Потърсете свое кътче, където да се съветвате със себе си.

ВОДОЛЕЙ - В разрез с природата ви е да тръгвате на твърде важен ход неподготвени. Останете верни на себе си и няма да имате твърде големи основания за безпокойство.

РИБИ - Погрижете се за семейството си и за поизостаналите задачи. Някои ще се насочат свой собствен бизнес. Ще ви провърви, ако подредите правилно приоритетите си.




 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди