изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Дори и да сте поставени пред избор, не избързвайте с решенията си днес. От вас зависи да сведете загубите до минимум, въпреки, че са възможни и раздели.

ТЕЛЕЦ - Натовареността ви днес ще е голяма, предстоятви много въпроси да решавате днес: на работното място, в къщи и касаещи други хора. Ще ви влияе социалната среда, както психическото ви и физическо състояние.

БЛИЗНАЦИ - Създадените от вас делови контакти и връзки днес ще помогнат по-бързо да напреднете в бизнеса и по въпроси, касаещи финансите и професионалните ви интереси.

РАК - Бизнес - начинания, служебната заетост или друга интересуваща ви дейност изисква добре да обмислите риска, преди да се впуснете в действие. Най-общо казано ще постигнете резултати, макар и не в сроковете, които предвиждате.

ЛЪВ - Разумните ви аргументи и доводи ще благоприятстват договореностите, към които се стремите. Ще ви занимават мисли, свързани както с деловите ви начинания, така и от личен характер.

ДЕВА - Ако желаете да сте полезни, го направете, без да изтъквате заслугите си. Денят е подходящ за почистване и раздяла с всичко ненужно.

ВЕЗНИ - Съветът ми е да не се суетите излишно, като хабите енергията си, и развивайки наблюдателността си, да прекратите връзките си с онези, които ви връщат назад.

СКОРПИОН - В делови план ви очакват срещи и предложение, което ще съвпадне с очакванията ви по отношение на служебен или друг въпрос

СТРЕЛЕЦ - С премерените си действия днес ще си спестите главоболия и разходи, освен време и нерви. Денят е благоприятен за взимане на конкретни решения, постигане на споразумение или подписване на договори.

КОЗИРОГ - Възможно е днес да ви се отдава по-трудно да съвместявате личните си и служебни ангажименти поради прекомерната ви натовареност, или заради друг свой некомфорт

ВОДОЛЕЙ - Обвързването ви с други хора, емоционално, служебно, в делови или друг план ви задължава да се погрижите за проблемите им, като, разбира се, не пренебрегвате и своите.

РИБИ - Ще обмисляте и конкретизирате решенията си по въпроси от служебен или друг характер, които могат да ви натоварят допълнително, предвид многото ви ангажименти днес.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди