изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:25 EET
Ученичка продадена за проститутка от годеника си в Германия    
Новини

Ученичката Мевлида и Вейсал заживели заедно. Един ден момичето взело само личната си карта и от тогава родителите й не са я виждали



18-годишно момиче е продадено за проститутка в Германия от приятеля си, с когото се запознала месеци по-рано. Ученичката Мевлида от варненското село Ботево е изведена в чужбина от Вейсал, с когото заживяла заедно и смятала да се омъжи, разказва Dariknews.bg.

В края на октомври тя напуска дома си, вземайки със себе си единствено личната карта, а оттогава родителите й не са я виждали.

Пред Дарик майка й Хатче разказва, че не знае как Мевлида се е запознала с няколко години по-големия от нея Вейсал и дори не го виждала. Предполага, че това е станало чрез интернет през последните месеци.

Преди това Мевлида е живяла почти година с друг мъж от градчето в Шуменска област Каолиново. Двамата смятали да вдигат сватба на 10 юли, но малко преди нея Мевлида се връща в родното си село. На майка си казва, че бъдещата й свекърва и зълва й я унижавали и не можела да издържа повече.

След като се запознава с Вейсал двамата заминават за кратко за Истанбул, където живее майката на момчето. Връщат се отново в България, а Хатче се свързва с бабата на Вейсал, за да се разберат кога ще правят сватба. Уговарят се да се срещнат, но бабата си изключва телефона, а междувременно Мевлида се озовава в Германия.

Оттам пише във „Фейсбук” на майка си, че била излъгана.

Вейсал й обещал да бъде барманка в чужбина, но на място се оказало, че трябва да работи като проститутка.

Мевлида моли родителите си за помощ, като споделя, че й трябват 150 евро, за да си плати билета до България. Разказва на майка си, че заедно с още 5 момичета се намира в Бремен и дори успява да изпрати точното си местонахождение.

После обаче започва да пише, че е добре и иска от близките си да не търсят помощ от полицията.

Хатче подозира, че е принудена от Вейсал да изпраща такива съобщения.

Родителите Мевлида все пак подават сигнал в полицията за изчезналата си дъщеря, а снимката й е публикувана на сайта на Интерпол. След няколко дни обаче е свалена, но Хатче все още няма информация дали момичето е намерено.  http://www.vesti.bg/

 


Сходни връзки

Ученичка продадена за проститутка от годеника си в Германия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди