изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:42 EEST
Най-абсурдните секс сцени в киното    
Любопитно Секс сцените могат да направят един скучен филм интересен, но могат да превърнат шедьовъра в посмешище. През годините секса в киното се превърна от скандална рядкост в нещо обичайно. Вижте някои от най-смешните и абсурдни секс сцени от известни филми.


Макгрубър (2010)

Секс с бившата любов - това е нормално клише. В този филм решават да разбият клишето с абсурдна ертотична сцена на гробище, между духа на бившата и скърбящия мераклия.

Американски пай (1999)

Култовата комедия от края на 90-те буквално ни показа как да го боднеш в сладкиша. Смешно или глупаво, всеки си решава сам. Филмът обаче остава в историята с най-горещата секс сцена с ябълков пай в киното.

Хауърд Патицата (1986)

Романтика и еротични елементи между патица и жена!? В този абсурд са замесени Джордж Лукас, Майкъл Болтън и Тим Робинс. Явно и тримата имат топли симпатии към пернатите или просто са страдали от остра безидейност.

Голо оръжие (1988)

Лесли Нилсен и Присила Пресли втрещяват зрителите практикувайки крайно безопасен секс. Любовната химия между двамата стига до абсурдни величини.

Огън в кръвта (2006)

Тук секса на обществено място се оказва животоспасяващ. Джейсън Стейтман е отровен и за да не умре, трябва да поддържа постоянно високо ниво на адреналин.

Страшен филм 5 (2013)

Тук абсурдите в леглото са много и включват пародии на еротични сцени от други филми. Чарли Шийн и Линдзи Лоън дават всичко от себе си, а сценаристите са развихрили въображението си.

http://www.vesti.bg




 


Сходни връзки

Най-абсурдните секс сцени в киното | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди