изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:42 EEST
КАКВА ЩЕ БЪДЕ 2017 Г., СПОРЕД НОСТРАДАМУС    
Новини

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света, живял през 16 век. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам, той е роден през 1503 година в Сен Реми, Франция. Според множество негови последователи, той е предрекъл събития като 11 септември, управлението на Хитлер, както и победата на Доналд Тръмп на президентските избори в Америка. Нека видим как изследователите на френския астролог тълкуват неговите предсказания за предстоящата 2017 г.



Русия и Украйна ще подпишат мирно споразумение

Според Нострадамус, Русия и Украйна ще подпишат мирно споразумение, срещу което САЩ ще бъде против. Германия и други членове на ЕС обаче ще подкрепят пакта. 

Китай ще предприеме смели действия

Китай ще предприеме смели действия, за да поправи липсата на икономически баланс в света. Според нашата родна пророчица Баба Ванга, Китай ще се превърне в новата суперсила и по тази линия Нострадамус и тя са на едно мнение.

Италия ще бъде във финансова криза

Безработицата и заемите ще превърнат Италия в епицентъра на финансова криза в ЕС, която ще преобърне фокуса от Гърция и Испания. 

Проблеми и за САЩ

Нострадамус твърди, че сегашната суперсила, визирайки  САЩ, ще става все по-неуправляема и некомпетентна. Поляризация на идеите, политическа корупция, нарастващо неравенство, глобализацията на корпоративни и финансови елити и големи провали в социалната система ще бъдат сред най-важните фактори, които ще саботират Америка.  

Войни заради глобалното затопляне

Френският астролог твърди, че през следващите години ще нарастват възможностите за разгарянето на "Горещи войни" или войни заради глобалното затопляне и изчезването на жизненоважни ресурси. Най-голяма ще бъде опасността от терористически и био атаки. 

По-широка употреба на слънчева енергия

След 2017 г. соларните технологии биха могли да съставляват значителна част от глобалното производство на електроенергия, според Нострадамус. Това може да се превърне в жизненоважна мярка на световната икономика и бизнеса срещу нарастващите разходи за енергия и въздействието на изменението на климата.

Северна Корея и Южна Корея ще се слеят

Северна Корея и Южна Корея ще се слеят, а Ким Чен Ун ще бъде детрониран и ще потърси убежище в Русия. 

 


Сходни връзки

КАКВА ЩЕ БЪДЕ 2017 Г., СПОРЕД НОСТРАДАМУС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди