изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:00 EET
Жените с дълги кестеняви коси са най-секси    
Любопитно Жените с дълга кестенява коса привличат най-много мъжете, установи британско изследване. Актрисата Меган Фокс беше определена за най-горещата жена с такава прическа, следвана от колежката й Дженифър Анистън. В допитването на сайта www.MyVoucherCodes.co.uk участвали 1563 мъже от цяла Великобритания, които трябвало да отговорят за предпочитанията си към жените и тяхната прическа.
Жените с дълга кестенява коса привличат най-много мъжете, установи британско изследване. Актрисата Меган Фокс беше определена за най-горещата жена с такава прическа, следвана от колежката й Дженифър Анистън. В допитването на сайта www.MyVoucherCodes.co.uk участвали 1563 мъже от цяла Великобритания, които трябвало да отговорят за предпочитанията си към жените и тяхната прическа.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/zhenite-s-dulgi-kestenyavi-kosi-sa-najseksi.23632.html



На въпроса кой цвят коса на жените смятат за най-привлекателен мнозинството представители на силния пол признали, че това е кестенявата коса. 62 на сто от мъжете заявили, че дългата коса е най-привлекателна, а 18 на сто предпочитат средна дължина на косата. 12% от британците предпочитат жени с коса до раменете, а само 4 на сто посочили като свой идеал дами с много къса коса.

Представителите на силния пол избрали Меган Фокс за жената с най-привлекателна прическа и цвят на косата с 63%.


Следват Дженифър Анистън с 62%, Бионсе с 57%, Кейт Хъдсън с 52%, Ел Макферсън с 49%, Ким Кардашян с 45%, Мила Кунис с 41%, Холи Уилоуби с 38%, Сиена Милър с 36% и Кристина Хендрикс с 24%.


http://woman.hotnews.bg






 


Сходни връзки

Жените с дълги кестеняви коси са най-секси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди