изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:46 EEST
Сексуалност и емоции според зодиакалния знак    
Хороскоп Сексът и изразяването на чувствата е една от основните потребности и същностни характеристики на всеки човек и чрез тях той проектира себе си в партньорството.

Всъщност, възможността на една личност да се издигне до равнището на сексуално изживяване зависи от устройството и способностите й като цяло. А това е заложено, преди всичко, в характеристиките на зодиакалния знак!
Сексът е функция на целия организъм. Когато нещата в тази сфера са наред – под това „наред” трябва да разбираме само и единствено, че са точно тези, които отговарят на нашите потребности и представи, то нашият организъм функционира синхронно и здравословно.
Когато откриваме конкретни проблеми и функционални отклонения, които докторите обикновено определят като болести, първото, което трябва да си помислим е, че в нашата среда има елементи, които смущават нашата природа.
Общи правила за това какво да очаквате от партньора от съответен зодиакален знак:

За тези, които са родени под елемента Огън (Овен, Лъв и Стрелец), колкото по-силни са сексуалните изживявания съпътствани с огнена страст, толкова по-голямо и плътно е усещането за любовта. Обикновено тези знаци искат да изпитват повече сексуални преживявания от всички останали представители на зодиака.
Представителите на елемента Вода (Рак, Скорпион и Риби) се нуждаят от „подгряване” на чувствата. Ще спечели любовта и ще ги запали за секса онзи, който знае как да ги вдъхнови. Те се нуждаят не толкова от сексуални преживявания, колкото от чувствата на взаимност и човешка топлина. Мисълта за секса е далеч по-привлекателна за тях, отколкото самия акт.

Телец, Дева и Козирог се доверяват най-вече на информацията, която получават от органите на осезанието: „подушат ли” своя партньор, никакви думи не се в състояние да ги разубедят после.
Близнаци, Везни и Водолей държат преди всичко на общуването. Духовната близост е ключът към техните сърца, а оттам и към неподозирани дълбини на емоциите и сексуалните им възможности.

http://pims.ucoz.net

http://horoskop-astrom.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди