изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:47 EEST
Miss Playmate 2017 е Маги Бадер    
Мис & Мистър

Маги Бадер е \"Мис Плеймейт 2017\". Магдалена Бадер е на 24 години и е от град София. Има 5-годишен син, Петър. В момента развива свой собствен онлайн бутик за дрехи и аксесоари.




Работи и като модел и е снимала редица фотосесии и календари. Обожава да тренира. Твърди, че фитнесът я зарежда с енергия и й помага да изглежда добре. 

Носителка още на наградите \"Мис Топ Модел - София\" и \"Мис Секси Дупе\".

https://gong.bg

Фаталната 13-та Мис Плеймейт: Маги Бадер

Както сочеха и предварителните прогнози, Магдалена Бадер спечели короната и стана \"фаталната\" 13-та \"Мис Плеймейт\".

Маги е на 24 години, майка на едно дете Магдалена Бадер.

Тя спечели сред конкуренцията на още 11 момичета, а освен това грабна и чек за 20 000 лева от ръцете на Николета Лозанова.

Многобройното жури, сред които Мартин Карбовски, Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Джуджи и други определи за подгласничики на победителката Гергана Стаменова, Зорница Цветанова и Десислава Димитрова. Техните ленти бяха връчени от Жени Калканджиева, Ася Капчикова и Светлана Василева, съобщава Булфото.
http://www.dnes.bg

Спряганата за победителка Маги Бадер спечели \"Мис Плеймейт 2017\"

Брюнетката Маги Бадер спечели \"Мис Плеймейт 2017\". Именно нейното име се спрягаше за евентуален победител, седмици преди самия конкурс. Снощи тя бе избрана за новата плеймейтка. На официална церемония, в зала EFE на хотел \"Маринела\", сред общо 12 финалистки, Маги грабна лентата и чек за 20 000 лв. Маги Бадер е на 24 години от София. Тя има син на 5 години. Въпреки че вече е майка, брюнетката показа едно от най-хубавите тела. Признава, че спортува активно.

В своята видео визитка тя сподели следното: \"Обичам обувки, дрехи, рокли, почивки. Обичам скъпите коли, нормално е. И аз карам скъпа кола - да ми отива. Аз съм \"ЗА\" силикона. Няма жена, която да не е \"за\" него или която да не се харесва и да не иска да се промени\".

Сред гостите, в залата, бяха миналогодишната носителка на титлата \"Мис Плеймейт\" - Ася Капчикова, бизнесменът Слави Бинев, екс футболистът Славчо Тошев, водещият Наско Михайлов, плеймейтката Светлана Василева, бизнес дамата Петя Раева. Появи се и позабравеният риалити герои от \"Островът на изкушението\" - Филип. В журито, което до последно се пазеше в тайна, бяха - Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Джуджи, Мартин Карбовски, Жени Калканджиева, Ирина Папазова и Меги Каканашева - Мегз. Водещ бе Любо Дилов-син, който успя да впечатли гостите с премерен хумор и интелект. \"Лудият репортер\" - Дани Петканов, веднага спечели дамите с широка усмивка... и с корона на главата. Той успя да размени и телефонния си номер с една от тях.

Любопитна подробност е, че една от водещите, заедно с Любо Дилов, беше екс приятелката на Дани - Алекс Богданска. Двамата обаче не се засякоха очи в очи.
http://hotnews.bg



Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/spryaganata-za-pobeditelka-magi-bader-specheli-mis-plejmejt-2017.118579.html
Фаталната 13-та Мис Плеймейт: Маги Бадер

Прочети още на: http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/02/03/fatalnata-13-ta-mis-pleimeit-magi-bader.330837

 


Сходни връзки

Miss Playmate 2017 е Маги Бадер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди