изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:29 EET
Зодиите, които не могат без любовник    
Хороскоп Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ето кои са те…


ТЕЛЕЦ

Телците са доста ненаситни в леглото. През целия си живот те са сменяли доста партньори и ако сексът някъде не върви… дим да ги няма. Те са верни, само когато партньорът до тях е звяр в леглото и може да удовлетвори всичките им нужди в секса. В противен случай Телците няма как да бъдат само с един човек. Те нямат нужда от дълъг брак, в който скуката е завладяла животът им, за да се замислят за любовник. Просто им е в кръвта и дори да имат неангажираща връзка само за секс, отново ще си намерят втори човек. Правят си живота интересен, но и си навличат много проблеми. Понеже знаят колко лесно понякога е да бъдеш с двама души едновременно, Телците са много ревниви… по ирония на съдбата.

БЛИЗНАЦИ

Всички сме добре запознати с двете лица на Близнаците. Защо си мислите, че в любовта са нещо по-различно? Коварна зодия, особено когато говорим с трети човек. Те не обичат да им се натяква за минали грешки. Рядко споделят бившите си, защото винаги ще трябва да споменат причината за раздялата. А тя е… изневярва. Близнаците често изневеряват, защото са били лъгани в първите си връзки. Точно по тази причина смятат, че ако те първи наранят, няма да бъдат предадени. Логиката е жестока, но такава е и всяка защитна реакция на човек, който е бил нараняван.

СКОРПИОН

Никога няма да разберете, ако един Скорпион ви изневерява. Те са доста деликатни и винаги добре заличават следите си. Първият път, в който са опитвали от забранения плод, горчиво са се разкайвали за действията си. Но с времето тръпката и адреналинът са станали по-силни от страха и угризенията. Това е и основната причина Скорпионите да си търсят любовници – заради тръпката. В живота им често липсват успехи и те компенсират и по някакъв начин избиват комплексите си с това, че са желани на две места. Винаги си имайте едно на ум, когато се срещате с неуспял Скорпион. Много е вероятно освен вие, в живота му да има и любовник/любовница, за която може и никога да не разберете.

https://dcnews.bg

 


Сходни връзки

Зодиите, които не могат без любовник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди