изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:13 EET
Любовни драми зад кадър! Гери Малкоданска разведе дизайнера на Гала    
Светска клюка С ново гадже се появи тези дни секси синоптичката на Нова тв Гери Малкоданска. Това е интериорният дизайнер Алекс Ковачев, който води рубрика в предаването на Радост Драганова „Модерно”. Заради дългокраката бивша манекенка обаче той се е разделил с майката на своето единствено дете. Алекс от години е познат в светските среди като един от най-успешните интериорни дизайнери в България. Негово дело е обзавеждането в много ресторанти, барове, къщи и яхти на милионери.

Преди да се уреди с рубрика в Би Ти Ви, той обзаведе и жилището на Гала директно в ефира на Нова тв. По онова време той все още е живеел с половинката си Таня, която е родом от Радомир и е била негова дясна ръка във всичко, което е правел. Двамата никога не са сключвали брак, но години наред са живели като семейство и имат дъщеря Юлияна, която в момента е тийнейджърка на около 13 години. Това обаче явно не е било проблем за Гери Малкоданска, която доскоро твърдеше, че пази в тайна личния си жив от, но очевидно задръжките й в това отношения вече са паднали и към днешна дата няма притеснения да се показва публично под ръка с Алекс, пише \"Уикенд\". Все пак запознати с битието на дизайнера не обвиняват синоптичката за разпадането на семейството му. Те твърдят, че Таня е започнала да слага рога на мъжа си доста преди той да й отвърне със същото. Редовните си сексуални забежки гарнирала с богат и интензивен нощен жив от и солидно количество алкохол. В крайна сметка мъжът й също започнал да гледа встрани и да си търси нова половинка. Очевидно, поне засега я е открил в лицето на хубавата синоптичка, която преди да го срещне бе гадже на сина на Ахмед Доган – Демир.
http://www.blitz.bg

Разкриха тайната на снахата на Доган – Гергана Малкоданска!

Гергана Малкоданска била тотално некадърна в кухнята!

Гергана Малкоданска била пълен абсурд в кухнята. Синоптичката не можела да спретне дори и най-елементарните манджи. Снахата на политика Ахмед Доган се хранела или навън, със съпруга си Демир си поръчвали храна за в къщи.

Когато си ходела на гости в родния Плевен, искала от майка си всяка сутрин да й прави закуска. И не само това, ами глезлата настоявала родителката й да я поднася в кревата.
Гергана Малкоданска не била и изобщо ориентирана в посоките.

Преди известно време тя бъркала дори и тях на картата. Сега обаче хубавицата вече се е справила с този свой „дефект” и уверено разказва какво ще е времето, изправена на екрана.
Самата Гери продължава да се дразни от намеците, че се е уредила в телевизията благодарение на връзката си със сина на почетния председател на ДПС.

Тя продължава да разправя, че е в Нова телевизия благодарение на упорития си труд и собствените си възможности. Истина е, че Демир Доган я подкрепя във всичко, както и в решението й да започне работа в медията, като синоптичка.

Рижата госпожица, която често бъркат с австралийската актриса Никол Кидман заради поразителната прилика с нея, повече от две години дели обща постеля със сина на Ахмед Доган. Но тя се ядосвала и искала да докаже, че не е поредната красавица, която няма нужния интелект сама да се наложи, а е заела някакво место в йерархията благодарение на външните си признаци.

Въпреки това Демир и Гергана продължават да са заедно. Преди време плъзна клюката, че Ахмед Доган не е много съгласен с избора на сина си да предложи годеж и брак на синоптичката. Той искал наследника му да има за жена момиче от тяхната вяра.

Но младият мъж бил силно влюбен в дългокраката красавица и не бил съгласен с волята на баща си. Въпреки че може и да го лиши от наследство, Демир продължава да живее с красавицата под един покрив. А и щом се е примирил с това, че Гергана Малкоданска е напълно лишена от куланирни умения, значи нещата наистина са доста сериозни.

http://www.razkritia.com

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


 


Сходни връзки

Любовни драми зад кадър! Гери Малкоданска разведе дизайнера на Гала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди