изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:03 EEST
Изберете скъпоценен камък според рождения месец    
Любопитно  Още от древни времена скъпоценните и полускъпоценните камъни служат на хората като талисмани. Много хора вярват, че те са в състояние да носят щастие, любов и благоденствие, предпазват от зли очи и помагат в трудни ситуации.  Как да изберете своя камък? Най-лесният начин е според знака на зодиака. Парапсихолозите смятат, че някои камъни могат да гарантират успеха ни във всяка професионална област.

Ахатът, например, е подходящ за градинари, фермери и хората, свързани по някакъв начин със селското стопанство. Хризопразът и хризолитът пък гарантират успеха в бизнеса и търговията.

Малахитът е покровител на учените. Лазуритът на лекарите. Турмалинът е камъкът на креативни хора, той им дава вдъхновение. Берилът помага при пътуване и туристически пътувания.

Нефритът, жадеитът и гривни от сердолик гарантират успеха на спортисти в състезания. Амазонитът се счита за пазител на семейното огнището. Сардоникс и оникс ще ви помогнат, ако заемате ръководни позиции.

Камъните за здраве и житейска удача трябва да бъдат избрани според месеца на раждане. На тези, родени през януари, червеният гранат или розовият кварц ще им осигурят здраве.

Родените през февруари трябва да се доверят на аметиста. Той е камък на искреността. За мартенските рожденици най-подходящ е аквамаринът. Родените през април са под влиянието на символа на невинността и чистотата - елмаза. Но той може да бъде заменен и от по-евтиния кехлибар.

Хората, родени през май, трябва да носят изумруд, който се смята за символ на любовта и успеха. Ако не могат да си ги позволят, могат успешно да ги заменят с хризопраз.

Юнските хора трябва да носят като талисман само три камъка - малахит, ахат или перли. Всички те ще им върнат загубено здраве.
Изберете скъпоценен камък според рождения месец

Юли е подходящ за рубин или сердолик. В допълнение към лечебните си свойства, те ще донесат късмет в бизнеса и богатството.

Августовските хора трябва да носят авантюрин, сардоникс и хризолит. Това са камъки на мира и порядъка.

Препоръчително е тези от вас, които са родени през септември, да носят сапфир и лазурит. Те са символи на мъдростта. Октомври е месецът на опала и турмалина. Те помагат на тези, които поради различни трудности и предизвикателства, са изпаднали в депресия.

Тигровото око е за хората, родени през ноември. Носи им здраве и духовна хармония. Синият тюркоаз и цирконият ще донесат здраве и материално благосъстояние на хората, родени през декември. http://sanovnik.bg

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

 


Сходни връзки

Изберете скъпоценен камък според рождения месец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди