изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ /ВИДЕО/









ОВЕН - С ведрината и доброто си настроение ще влияете на развитията около себе си. Добрата ви организация и умение да работите с хора ще задълбочи партньорските и други връзки.

ТЕЛЕЦ - Покана за включване в обща задача или друга, интересуваща ви оферта ще направи деня ви по-забързан. Перспективите са за подобряване на доходите и самочувствието ви.

БЛИЗНАЦИ - Ще положите повече усилия за подготовката на предстоящо събитие или професионален проект. Възможните затруднения ще ви образуват нерви, но няма да ви откажат.

РАК - Ще се включите в развитието на събитията, или поне така би следвало да бъде, защото е във ваш интерес. За прозорливите ще стане ясно, че поведението ви е добре премерен ход.

ЛЪВ - Ще останете поласкани от нечие внимание и отвръщайки на жеста, ще го насърчите в намеренията му да постигне по-добри резултати. В бизнеса ще се наложи да балансирате.

ДЕВА - Днес ще ви се наложи да се съобразявате с нечии интереси, наложени от създалите се обстоятелства покрай вас. Започнатите нови начинания ще ви носят настроение.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Гаранция за безпроблемното протичане на планирано мероприятие е включването на повече специалисти в екипа ви. Усещането ще ви отведе при онези, с които се чувствате добре.

СКОРПИОН - С ярката си позиция и отношение към дискутиран въпрос ще привлечете едновременно гнева и одобрението на повече хора. Нуждаете от някого, на когото да се доверите.

СТРЕЛЕЦ - Със силни аргументи ще убеждавате партньорите си в правотата на внесените от вас предложения. Везните ще натежат във ваша полза и ще се стигне до подписване на договор.

КОЗИРОГ - Стремете се към решаване на проблемите своевременно и не задълбочавайте противоречията. С приветливо поведение ще ви бъде по-лесно да намирате правилния подход.

ВОДОЛЕЙ - По-лесно ще намерите решение на финансов въпрос или друг, създаващ ви напрежение през последните дни. Използвайте деня и за постигане на договорености.

РИБИ - По-бързо и лесно ще вземате решения и ще ги следвате. Природата се отваря за нов живот, което ще повлияе положително на мислите, настроението и плановете ви.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди