изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:45 EEST
Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ!    
Хороскоп Вижте кои неща го привличат и не може да им устои, в зависимост от това каква зодия е.








Овен

На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов . Очаква да му се даде признание. Това, което не понася, е да флиртувате с други мъже.

Телец

Телците са блестящи любовници. Най-много ще се наслаждават на хубава вечеря, а след това любов цяла вечер. Погрижете се за атмосферата, да има луксозни детайли и спокойна атмосфера и ще бъдете възнаградени за труда.

Близнаци

Не се изненадвайте, когато разберете, че въпреки че се държат провокативно, Близнаците не се интересуват прекалено много от секс. Обожават флирта и добрата комуникация, която води към секси мисли. Предизвикателството с тях след като ги спечелите, е как да ги накарате да бъдат верни. Един от начините е да го държите в напрежение, защото по природа са много любопитни .

Рак

Ако ви привлича човек от този знак, подгответе се да играеш на картата на неговото его. Ракът може да има най-големите изисквания от всички знаци. Иска физически контакт, привързаност и много повече емоционално общуване, отколкото е необходимо . Постоянно ще трябва да доказвате любовта си. Това означава преди всичко, че трябва да ви вярва.

Лъв

За да бъде доволен, Лъвът трябва да бъде постоянно обсипван с комплименти, особено за неговите невероятни способности, които му помагат да печели добре. Постарайте се да мисли, че го възприемате като един вид гений. Лъвовете обичат хора, с които се чувстват добре. Не ги критикувайте, защото след това със сигурност няма да бъдат настроени за нещо повече с вас.

Дева

В повечето случаи Девата е обсебена от контрола. Често измисля свой ??собствен свят и живее в него. Искат да могат по-лесно да постигнат целта си, а нищо не ги вълнува повече от самата идея за връзка..

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРАЖЕНИ-ПАРИ-ВЛАСТ

Везни

Мъжете, родени в този знак имат вродено чувство за хумор и могат да минат седмици и седмици преди да получите честен отговор. Това е тяхната отбранителна система, защото няма да им хареса, ако прекалено се приближите. Везните искат да направят първата стъпка и бързо губят интерес към личността, за която смятат, че не могат да контролират или за която не трябва да се постараят .

Скорпион

Скорпионите са мотивирани от ревността. Те искат момиче, за което знаят, че е желано от другите мъже. От друга страна, може да бъдете не толкова красиви, но ако те мислят, че си желана, няма да се откажат.

Стрелец

Това чувствено същество обича храната и питието, парфюмите и всичко, което мирише хубаво. Не харесват ревността и опитите за контрол. Този знак символизира пътуването. Да отидете с тях на екскурзия и в хотел, е отлична идея. Също така са любители на екзотични места, планините, пустините.

Козирог

Козирозите се чувстват най-удобно, когато са сигурни, че зад тях стои голяма подкрепа и безусловна любов. При мъжете от знака на Козирог ще съберете точки само ако сте до него на точното място, в точното време. Козирозите харесват лукса.

Водолей

Любим сценарий на Водолеите е сядане и дълъг разговор с някой, когото харесват. Искат да говорят за себе си и за своите дългосрочни планове, така че ще се погрижат да споделите ентусиазма с тях около планирането на бъдещето. Този знак се радва на всичко, което е свързано с модата и културата. Ако се обличате добре, мъжът Водолей със сигурност ще ви забележи.

Риби

Рибите искат да споделят всичко с теб, дори и парите , защото смятат, че общата сметка в банката е доста секси. Въпреки това, емоционално са много нестабилни . Винаги ще трябва да го уверявате, че той е номер едно.

http://pozitivninovini.com


 


Сходни връзки

Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди