изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ /ВИДЕО/










ОВЕН - Изпълнени сте с радост и възторг през целият ден. Всичко се развива според плановете ви. Много емоционални преживявания може да очаквате и вечерта. Споделете радостта с близките си.
ТЕЛЕЦ - Днес не полагайте начало на нови проекти или инициативи. Разсеяни и може да пропуснете някоя уговорка за деня. Откажете се от покупки, които изискват влагането на голяма парична сума.
БЛИЗНАЦИ - Успешен период за Близнаците, които работят в сферата на образованието, а също така и за студентите. Трудът и знанията ви ще бъдат оценени по достойнство.
РАК - Денят започва с много напрежение. Имате смътни неприятни предчувствия. Може да бъдете сигурни обаче, че няма да се реализират. Неочаквани финансови постъпления могат да ви изненадат приятно.
ЛЪВ - Разходите, които ще трябва да направите, ще са повече от обичайното. Закупуването на предмети за бита или нови дрехи е повече от наложително. Нуждаете се от повече финансова свобода.
ДЕВА - Приходи, които очаквате отдавна, ще дойдат във вашият портфейл днес. Надали ще можете да заделите нещичко настрана, защото има много сметки, които трябва да изплатите преди да е изтекъл крайният срок.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

ВЕЗНИ - Посветете деня на семейството си. Кажете на човека до вас колко много го обичате, колкото и да ви е трудно да давате израз на чувствата си. Бъдете внимателни и отзивчиви и ще се радвате на много обич.
СКОРПИОН - В днешният ден броят на служебните ви ангажименти ще нарасне. Наложете волята си и се концентрирайте върху най-неотложните. Ще се освободите от напрежението и ще ви олекне.
СТРЕЛЕЦ - Днес сте емоционално настроени и склонни да търсите нови романтични преживявания. Един лек флирт ще подобри настроението ви и дори ще ви направи по работоспособни.
КОЗИРОГ - Направете ревизия на финансите и си направете равносметка за успехите и неуспехите в материалния план. Открийте проблемите и се опитайте да видите вашата роля в тях.
ВОДОЛЕЙ - Денят може да донесе на тези от вас, които са необвързани нова любов или запознанство, което обещава да прерасне в любовна авантюра. Бъдете щедри и великодушни.
РИБИ - Днес ще се радвате на мощен творчески импулс, който ви е обхванал още от сутринта. Намерете поле за приложение на идеите си. Потърсете подкрепа от приятели.


Toto Cutugno - The Best


Леа Иванова и Еди Казасян - Неграмотно сърце (1983) аудио


Una Furtiva Lagrima - Enrico Caruso 1904

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди