изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:02 EEST
Мъжките тайни и какво жените (не) трябва да знаят    
Любопитно„Мъже! Не можеш да живееш с тях, нито да ги гръмнеш”. В книгата, която чета, тази реплика е сред ключовите. И някак си е вярна. Мъжете са колкото необходими, толкова и причинители на различни бурни и недотам приятни емоции, които сме „задължени” да изпитваме, когато си имаме работа с тези така несъвършени същества. И въпреки всичко нормално функциониране без тях няма.

Напоследък все повече приятелки се вълнуват от съзнанието на техните половинки. Дали заради заливащата ни еротика, или заради това, че все повече жени по улицата приличат на героините от любимите ни филми, няма как да не се замислим доколко цялата тази красота и съвършенство се отразяват на онези, за които ние сме на първо място. Оказва се, че мъжете обичат да бъдат разпитвани за тайните си желания, планове и фантазии. Също така установихме, че сред малкото неща, които им влияят, е и любовта, защото, ако ги връхлети, останалите фактори нямат значение.
И така. Нека приказката да започне с основните проблеми, които вълнуват всички принцеси и са причина за възникващите в приказното царство проблеми...

Първият проблем е стар колкото света:

Защо той се заглежда по други жени и какво си мисли?


Случвало ли ви се е да си седите спокойно в някое кафе или да се разхождате с Него и да мине някоя особено симпатична дама, облечена предизвикателно? При доста жени неговата реакция е заплашителен знак, че тя е по-красива или той е неверен и несъмнено възниква вътрешен или – още по-лошо – междуличностен конфликт въз основата на неговата реакция. Разбира се, това може и да не се случи, но все някога съмнението ни връхлита и тогава...
Всъщност за мъжете „това не означавало нищо”. Човекът може да си има приятелка и да си гледа: „Това, че съм вегетарианец, не означава, че не мога да разглеждам свинското в менюто”. Но то си остава там отзад и не се мисли повече по въпроса. „ Докато жените могат да видят в някой минаващ бащата на децата си, при нас всичко е въпрос на наслаждаване на женската красота. Даже няма нищо лошо да споделиш с приятелката си, че си впечатлен от минаващата красива жена”. Да, ама няма и да е лошо да кажеш, че не е по-красива от твоята собствена...
Понякога видът на съблазнителна представителка на женския пол обаче възбужда и фантазии: „Ако съм отскоро с приятелката ми, няма да ми направи впечатление, че някоя минава, но ако вече сме си поомръзнали, като нищо ще се заглеждам, че и ще си представям разни неща”.

Следващият, малко по-сериозен въпрос, засяга деликатния вътрешен свят на мъжа и неговите фантазии, докато е сам...

Защо мъжете мастурбират, докато гледат списания, порно, снимки и означава ли това, че си представят жената от картинките?


За разлика от жените, при които мастурбацията се изживява не само на първично, но и на психическо ниво, при мъжете в повечето случаи тя остава на чисто физическо. Оказва се, че мъжете няма как да спрат да мастурбират, а и никой не го иска от тях. Някой жени приемат тежко, ако разберат, че любимият им използва за задоволяване телевизионна програма или снимка на някоя разголена сексбомба. И донякъде това е обидно. Повечето от запитаните твърдят, че не влагат емоция в това, което правят, но има и такива, които си представят жената от снимките, защото така им е по-интересно. Ако мъжкият екземпляр е влюбен, то в главата му излиза образът на любимата и спомени от горещите им преживявания. Но ако това не успее да го запали докрай, мъжът прибягва до визуалното стимулиране и подръчни материали. Тук също беше споменато, че ако връзката е дълга, той по-скоро ще си представя разнообразен набор от жени за самозадоволяване, но при тези случай няма да сподели с партньорката, защото тя ще се обиди. За някои жени мъжката мастурбация няма голямо значение, но в други се пораждат съмнения за собствените и достойнства и сексуални умения. Е, причината не е във „вашия телевизор”. Те просто са си такива – мъже! Но винаги може да му създадете няколко приятни спомена, да си има, когато стане нужно...


Навлизайки в дебрите на мъжкото съзнание, няма как да не попитаме за

Техните фантазии и мит ли е, че мечтата на всеки мъж е да бъде с две жени едновременно?

Тук отговорите не се припокриват. Всеки има собствени планове, идеи и фантазии. „Аз съм бил с 2 жени, оттогава не ми е интересно. Предпочитам да си фантазирам за моята приятелка или най-общо казано – за една жена”.
„На мен ми стига да си помисля за орално начало на хубав секс”.    „Понякога си фантазирам, че изнасилвам някоя мадама, но на нея страшно й харесва...”
„С 2 жени бях в 7-и клас. Сега вече съм с по 10. (Смях.) Различно е. В повечето случай обект на фантазиите не е задължително да е партньорката, колкото пространството, мястото, начинът. Фантазиите са субективни, не могат да бъдат обобщавани”.
„Има два типа мъже – едни, които правят секс за нея, за да бъде тя задоволена, и други, които правят секс за себе си. Първият си фантазира тройка с двама мъже, за да й хареса на нея, а вторият – с две жени. Най-често обектът е една, но истинска ЖЕНА”.
„В общи линии човек си фантазира за това, което му липсва или за забранените неща”.
Изводът е един – колкото мъже – толкова фантазии.

Четвъртият въпрос, който зададохме на нашите опитни зайци, засяга една ле-е-е-ко деликатна за нас, дамите, тема, но особено значима за мъжете. Оказа се, че те са непоправими оптимисти в сексуален план и искрено вярват, че с времето нещата се променят. Става въпрос за

Оралната любов и толкова ли е важна тя?

 
За повечето господа оралните удоволствия заемат челно място в палавите им представи. „Няма нищо по-хубаво от това да те събудят със свирка”. В тази светла мечта се прокрадва тъмен лъч – не всяка дама изкусно умее да борави с оралните техники и това е причина доста мъже да гледат на секса с отслабен ентусиазъм. „Ами да-а, много хубави отношения имаме, всичко е супер, сексът е добър, но не я бива много в устата”, ми каза скоро познат за новата си любов. И възникна въпросът: „Това ли е най-важното?”
Най-важното не, но е от първостепенно значение:
„Ако жената не я бива в тази част, сигурно има други качества в леглото, винаги има баланс, но ще се научи”.
„Много е важно, да, не бих зарязал момиче, ако не се справя или не иска, но ако се обичаме, ще направя този компромис, все пак ще се постарая да я науча с времето”.
„Жена, която не е „музикална”, не спада към категорията жени”.
„Оралната любов по никакъв начин не може да замени онова велико преживяване, което се получава при нормален полов контакт с всичките му разновидности и техники”.

Всъщност на всеки десет запитани поне седем отговарят с „Ако не може, ще се научи”. Рядко при жените се проявява този силен оптимизъм, ако мъжкият не го бива съвсем в леглото. В тези случаи при нас решението е окончателно и драматично. Но както са казали хората: „Човек се учи, докато е жив”.

Тук можем да заимстваме малко сила на духа от мъжете и да посеем надежда в полето на нечия липса на кадърност. Не мога да се сдържа и да не изтъкна няколко предимства и техники на доставянето на орални удоволствия на любимия:

1. Той ще се почувства наистина щастлив и ще си спомня дълго време огъня, който сте запалили в него, вместо да прибягва до портретите на някакви жени или порнофилми.
2. Око за око, зъб за зъб. Много мъже са готови най-малкото да върнат жеста или да направят подобен за своите половинки.
3. Можете да го изненадате изневиделица на някое открито място или без повод. Това със сигурност ще го развълнува много.
4. Преди орална сесия изсмучете един ментов бонбон или кубче лед или пък изпийте чаша горещ чай. При всички случаи ефектът ще бъде оценен.
5. Не забравяйте, че освен на пениса, целуването на тестисите също носи взривяващо удоволствие.
6. Някой хора казват, че порнофилмите са удобен учебник за „нововъведения”...

Последното, което попитахме, се отнася до обратната връзка или

Как мъжете приемат сексуалните фантазии на жените си и изпитват ли страх или ревност от евентуалното присъствие на друг мъж в тях?


И изведнъж смелите отговори започнаха да стават по-уклончиви. И не че мъжете ревнуват, но идеята за тройка с тях и вибратор например е много по-съблазнителна от тази с още един мъж. И е по-добре да гледат порно заедно, отколкото тя сама. Не при всички, разбира се, но по-голямата част не се зарадва особено на този въпрос, защото предизвика противоречиви емоции. Имаше и либерални господа, които не се притесняват от тайните желания на половинките си. „Малко се страхувам, ако тя има фантазии към конкретен мъж, иначе – не”.

Изводите не са малко. Мъжете не са с особено сложен механизъм, но и нещата не са такива, каквито изглеждат. Когато обичат – обичат и място за други няма. Не е истина, че си падат по съвършените външно силиконови бомби от списанията, радушно приемат предложения за орални удоволствия навсякъде и по всяко време, готови са да споделят редица емоции с половинката си и най-често лъжат от страх. Всички запитани предпочетоха да останат анонимни, а моят приятел в отговора на всеки въпрос поместваше по едно „Колко обичам приятелката си”, неговите отговори не съм ги посочвала като обективни, защо ли...

http://bg.meri.bg

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


 


Сходни връзки

Мъжките тайни и какво жените (не) трябва да знаят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди