изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова.

ТЕЛЕЦ - В спокойна обстановка ще помислите и вземете правилните решения. За някои те имат отношение към бъдещ проект, нов бизнес или друга, важна задача. В службата ще се вслушват в предложенията ви.

БЛИЗНАЦИ - Мотивирани сте да работите повече, заради себе си и близките ви. Ако ви се налага да пътувате, вземете мерки пред това. Силни изяви за творците и хората на правната мисъл.

РАК - Ще получите предложение, позволяващо ви да разкриете талантите си. Ще ви привлекат с възможността да се развивате професионално и не на последно място да подобрите финансите си.

ЛЪВ - Подредбата на делата ви изисква пълно разбиране на проблемите, по които работите и в тази връзка, ако имате съмнения, потърсете професионален съвет. На бизнесмените им предстоят срещи.

ДЕВА - В материален план ви очакват придобивки, от преките ви задължения, хонорари или други доходи. Безработните да потърсят и други възможности от досегашните, шансът им е изразен.

ВЕЗНИ - Денят ви няма да бъде от най-леките, но ще се справите. Възможни са промени, които ще създадат известно напрежение в програмата ви, имайте го предвид, когато договаряте срещите си.

СКОРПИОН - Не унивайте, ако ви застигнат проблеми. Доверете се на професионализма и интуицията си, ще намерите решението бързо. Мисълта ви ще се освободи и ще погледнете към новите предизвикателства.

СТРЕЛЕЦ - С добро настроение и без да се поддавате на чужди внушения ще следвате целите си. Ако се питате как да постъпите в една или друга деликатна ситуация не пренебрегвайте разума и сърцето си.

КОЗИРОГ - Професионалните ви изяви днес ще повишат популярността ви и направят възможно по-бързото ви издигане в йерархията. Ще се съобразяват с решенията ви, което означава и по-големи отговорности.

ВОДОЛЕЙ - Съзнателно ще търсите общуването с човек, с когото имате общи цели и интереси в минал период. Работата ще ви сближи и направи възможно осъществяването на по-мащабно начинание.

РИБИ - Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте ви дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди