изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ /ВИДЕО/











ОВЕН Полезно за вас е разкрепостяването и не е нужно да доказвате своята значимост. Мнозина са склонни усърдно да се грижат за изпълнението на своите текущи задължения, да се занимават с въвеждането на ред, да помагат при преодоляването на емоционални кризи на хората от близкото обкръжение.

ТЕЛЕЦ- Не е изключено да изпитвате известна неудовлетвореност в личния живот. Направете всичко възможно да го направите по-интересен. Общуването с изкуството, както и личното творчество в различни области действа, като допинг и дава нови стимули за развитие.

БЛИЗНАЦИ - Бъдете внимателни към своята „половинка". Не трябва да отказвате да изпълнявате молбите и. Денят е благоприятен за делови живот, благоустройване на жилището, големи покупки и оформянето на документи и отношения.

РАК - Планетите съветват през този ден да не се разделяте с любимия си човек. Не забравяйте да му купите някаква приятна дреболия. Та нали сте заедно толкова отдавна.

ЛЪВ - Постарайте да не се разстройвате от дреболии. Неблагоприятен период за зачеване. Първата половина на деня може да се окаже доста напрегната, тъй като са се натрупали редица нерешени въпроси и непредвидени проблеми.

ДЕВА Вие сте много привлекателни за лицата от противоположния пол, но колкото по-късно започнете семейния си живот, толкова по-сполучлив е той. В кризисно време вие можете да станете лидер и защитник.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Възможен е компромис между желанията и чувството за дълг. Миналото не ви дава покой. Може да се сбъднат някои ваши предчувствия. Находчивостта, вниманието, издръжливостта и умението да запазвате самообладание при всяка ситуация са главните условия за успех.

СКОРПИОН - Близкият ви човек ви помага да загърбите всички съмнения. Възможно е да ви поканят на някакво тържество, където да можете да проявите всичките си най-добри качества.

СТРЕЛЕЦ - Благодарение на вашата решителност, оптимизъм и обаяние успехът ви е гарантиран. Може да се случи и така, че натрупалите се ангажименти да не ви позволят да мислите за друго. Не е изключено началството да оцени вашата надеждност и опит.

КОЗИРОГ - Не бързайте да правите окончателни изводи. Денят обещава да бъде наситен с интересни събития в личния живот. Не е изключено да ви посетят стари познати.

ВОДОЛЕЙ - Срещите на влюбените обещават да бъдат ярки и запомнящи се. Отношенията с околните се стабилизират, макар че понякога може да чувствате негативното влияние на изминалите дни.

РИБИ - Нужно ви е да проверите своите чувства и чувствата на скъпия ви човек. Времето може да постави всичко на мястото му. В резултат на това много от представителите на този знак може да са щастливи.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди