изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:39 EEST
Множествен оргазъм при мъжете? Възможно е /18+/    
Любопитно Всички знаят, че жените могат да имат многобройни оргазми, но оказва се, че мъжете също могат. При мъжете ключът е да задържат еякулационния си оргазъм възможно най-дълго време. За да се насладят на множество оргазми без еякулация. Секс експертът Трейси Кокс твърди:


"Мъжете са способни да имат множество не-еякулационни оргазми. Това е, когато мъжът изпитва оргазъм в мозъка си и запазва ерекцията си, но възпрепятства еякулацията чрез стискане на РС-мускула (мускула, който се използва за задържане на уринирането - pubococcygeus muscle)."
Според нея мъжете могат да имат и по няколко оргазма с еякулация. Но ако мъжете искат да получат умопомрачителен многократен оргазъм, първо трябва да са сексуално самосъзнателни.



ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

Когато се научат как да достигат до оргазма с главно О, ще почувстват неволни контракции на удоволствие, без да достигат до пълно „свършване“. Тези приятни контракции могат да се появят отново и отново, докато накрая еякулират. И оргазмът им ще бъде много по-интензивен, защото сексуалното напрежение се натрупва в мускулите. Техниките, които трябва да практикуват мъжете, ако искат да постигнат многобройни оргазми, са същите, които помагат за предотвратяване на преждевременна еякулация.
Укрепването на този мускул чрез тазови упражнения подпомага за подобряването на контрола над еякулацията, като същевременно води до по-твърда ерекция, пише Daily Star. Тренировката е съвсем проста:
Стискане и задържане на въпросния мускул между три и пет секунди и след това отпускане – правят се до 10 повторения три пъти на ден.     http://www.bulnews.bg

                                           


 


Сходни връзки

Множествен оргазъм при мъжете? Възможно е /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди