изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:06 EEST
Скандална закономерност: Как всички най-желани ергени у нас са били гаджета на фолкаджийки    
Светска клюка В навечерието на обявяване на приза „Най-желан ерген на годината“ се оказва, че едни от най-желаните мъже у нас са бивши гаджета на най-актуалните ни попфолк диви, пише \"Телеграф\". В категорията \"Бизнес“ титлата си оспорват Димитър Динев, от когото Емануела роди син, и бившата изгора на Преслава – Георги Станоев – Бирмата.

Те са желана хапки от роднитезлатотърсачки и то не заради „хубавите им очи“, а по-скоро за солидните банкови сметки, на които идвамата се радват в наследство от заможните си татковци. В спорта положението е не по-малко вълнуващо. Там най-отявлените чалга гаджета са Светлозар Савов Зарко, който дълги години топлеше леглото на певицата Деси. Ники Михайлов също се нарежда в тази категория, макар че в момента има сериозна връзка с Николета Лозанова.



В категория Политика влиза Мартин Иванов – Данона, нашумял с връзката си с Анелия. В списъка попадат и нови перспективни ергени. Рап звездата Павел Николов, гадже на Михаела Филева. Младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов. Футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Мирянов. В надпреварата влиза и фолк певецът Илиян, който се разведе скоро. Фики и Миро отпаднаха от играта, защото вече са обвързани. Миро е женен, а Фикивдига сватба през септември.

https://www.blitz.bg


Емануела


Преслава

 


Сходни връзки

Скандална закономерност: Как всички най-желани ергени у нас са били гаджета на фолкаджийки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди