изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:36 EET
Николета Лозанова напуска с гръм и трясък "Папараци"    
Светска клюка Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV \"Папараци\", научи БЛИЦ от сигурни източници. Горещата плеймейтка 5 години беше лицето на шоуто, но то е решило да си смени концепцията, което не удовлетворява брюнетката. Тя обаче няма да остане дълго време без работа, като най-вероятно ще води друго предаване в конкурентната на bTV Нова телевизия.

Лозанова отново е готова да гони известните личности с папарашки удари. Припомняме, че преди няколко месеца за кратко тя бе заместена от рапъра Криско. Още тогава тръгнаха слухове, че НиЛо може да се откаже от хитовото папарашко предаване. Все пак в ефир тя заяви, че колкото и да се иска на всичките й зложелатели, тя остава начело на шоуто. Към днешна дата обаче Лозанова е решила да гони по-високи цели. До момента плеймейтката е показала едно - с каквото и да се захване, то то става златна мина. Очакваме с нетърпение как ще се завърне в ефира, а вие?

https://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА


Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV \"Папараци\", научи БЛИЦ от сигурни източници. Горещата плеймейтка 5 години беше лицето на шоуто, но то е решило да си смени концепцията, което не удовлетворява брюнетката. Тя обаче няма да остане дълго време без работа, като най-вероятно ще води друго предаване в конкурентната на bTV Нова телевизия. Лозанова отново е готова да гони известните личности с папарашки удари. Припомняме, че преди няколко месеца за кратко тя бе заместена от рапъра Криско. Още тогава тръгнаха слухове, че НиЛо може да се откаже от хитовото папарашко предаване. Все пак в ефир тя заяви, че колкото и да се иска на всичките й зложелатели, тя остава начело на шоуто. Към днешна дата обаче Лозанова е решила да гони по-високи цели. До момента плеймейтката е показала едно - с каквото и да се захване, то то става златна мина. Очакваме с нетърпение как ще се завърне в ефира, а вие?

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/bomba-v-blits-nikoleta-lozanova-napuska-s-grm-i-tryask-paparatsi_news538884.html

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 

 


Сходни връзки

Николета Лозанова напуска с гръм и трясък "Папараци" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди