изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:35 EET
Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане    
Любопитно Ако подозирате половинката си в склонност към кръшкане, пребройте братята и сестрите й. Ако партньорът или партньорката Ви са израсли като единствени деца в семейството, вероятността да се сдобиете с рога рязко се увеличава, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването сред потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters е установило, че мнозинството кръшкачи - 34 процента, са били единствени деца в семейството.
На второ място по склонност към изневяра се нареждат първородните деца (28 процента). Следват най-малките (23 процента). Най-верни се оказват хората, които са били средни деца в семейството.
Сред потребителите на сайта 24 процента са с доведени братя и сестри.
"Резултатите от проучването показват, че семейната история влияе върху бъдещото поведение в любовта. Известно е, че детството на единствените потомци често е самотно и това може да се отрази върху бъдещите им връзки. Ако партньорите им работят дълго или пътуват често, те могат отново да почувстват някогашната самота и до потърсят утеха извън брачното ложе.
На другия полюс са средните деца в семейството, които са израснали обсипвани с любов както от родителите, така и от братята или сестрите си. Веднъж пораснали, те нямат толкова силна потребност от привързаност, не реагират по същия начин на краткосрочната самота и не са склонни да търсят извънбрачни афери", казва говорителят на сайта Крисчън Грант.
https://dariknews.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА


ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди