изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:48 EET
Брадърът поряза лошо силиконките! В Къщата влизат скандален репортер, супер секси диетоложка и греховна чалга звезда    
Светска клюкаДостоверен източник на БЛИЦ издава, че \"ВИП Брадър\" е отсвирил всички силиконки и е готов да ни взриви с по-големи звезди. С преждевременно прекратени договори са Мартина Юрукова и Дилена Димитрова, които бяха сред първите обявени лица на тазгодишното издание на шоуто. За победителката от последния конкурс \"Мис Плеймейт\" Маги Бадер все още не е сигурно на сто процента, но няма данни нейният договор да е прекратен.




Скандалният репортер Даниел Петканов, диетоложката Енджи Касабие и греховната секс икона Мария са сред подписалите с Големия брат, издава източникът. Групата \"Скандау\" също са си стиснали ръцете с Нико Тупарев. Последната година на Петканов ще бъде запомнена с публичното унижение на бившата му приятелка Александра Богданска. След като младокът разбра, че шавливата Алекс му изневерява, той я направи на пух и прах като я разобличи публично и дори й докара нервен срив, придружен с престой в болница. Алекс явно си взе поука и продължи живота си на пълни обороти, като стана сред най-търсените родни модели и се сгоди за чужденец с тлъста банкова сметка.

Мария е сред най-популярните поп-фолк звезди у нас. Разводът и с милионерския наследник Христиан Гущеров бе сред най-обсъжданите клюки през последните няколко месеца, което изстреля кариерата й нагоре. В момента Мария е сред най-одумваните, но и най-слушаните родни фолк певици. Слуховете мълвят, че вече топли леглото на друг бизнесмен и е щастливо влюбена, забравила за предишната си изгора. Дали това е така, предстои да разберем на 11-ти септември.

Енджи Касабие е най-известната диетоложка у нас, позната още като \"диетоложката на звездите\". Преди време тя разкри най-мрачната и трудна част от миналото си - преживяването на спонтанен аборт. Както БЛИЦ писа преди време, Сашка Васева и дизайнерката Мегз също влизат, а Николета Лозанова дори сама се похвали с предстоящото събитие. Тя подписа най-тлъстия договор за колосалните 500 хиляди лева, като това я направи по-скъпоплатена звезда от самата Парис Хилтън, която преди няколко сезона пребиваваше за седмица в шоуто.

https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Брадърът поряза лошо силиконките! В Къщата влизат скандален репортер, супер секси диетоложка и греховна чалга звезда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди