изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:56 EEST
Раздават 1.5 млн. лева хонорари за "ВИП Брадър" - ето кои са участниците    
Светска клюкаРекордна сума се очертава да бъде раздадена под формата на хонорари на участниците в новия сезон на \"ВИП Брадър\". Най-сеирджийското риалити стартира на 11 септември и по груби сметки съквартирантите ще припечелят над 1.5 милиона лева. Сумата обаче ще набъбне още заради сезона \"Ол Старс\" с бивши любими съквартиранти, който ще се излъчва от края на ноември до коледните празници.


Новият сезон за звезди ще струва с няколкостотин хиляди лева по-скъпо на продуцентите в сравнение с предишния. За да се резилят в национален ефир, миналата есен виповете изпразниха сметката на компанията на Нико Тупаред с малко над 1 милион лева. Тогава най-тлъстият хонорар, 180 000 лева, отиде при победителката Миглена Ангелова, която изобщо неслучайно тази есен получи ангажимент от продуцента, и то доста отговорен - г-жа „Искрено и лично“ ще води студиата в шоуто.


Най-високоплатени тази година ще бъдат чалга дивите Мария и Емануела, и най-лачената плеймейтка Николета Лозанова. Сексбомбата избяга от Би Ти Ви и \"Папараци\", но кратко трая радостта на онези тв зрители, които си отдъхнаха, че са се отървали от нея. Бързо стана ясно, че скандалната пловдивчанка се е трансферирала в Нова телевизия и от идния понеделник ще се перчи като ководеща от студиата в Нови хан. За Николета е планиран и най-големият хонорар, макар че няма да бъде съквартирант, а ще има ангажименти 3 пъти седмично за по няколко часа. Нико Тупарев е обещал на плеймейтката 200 хиляди лева, тъй като за цяла година напред ще я ползва и за други свои проекти.

Реално обаче от горната сума Ни Ло ще прибере \"само\" 140 бона, тъй като останалите дължи като неустойка на доскорошните си работодатели от \"Междинна станция\".

Втора по хонорар се очертава бившата г-жа Гущерова - Мария. Чалга иконата бе моментално прилапана от Тупарев и компания, след като през април тя за пръв път обяви официално пред светското предаване на ПИК TV \"Жълтите новини\", че вече не живее с милионера Християн

Гущеров и семейството е в развод. Мария се е съгласила да заживее в Къщата и да споделя тайни от брака си срещу на пръв поглед колосална сума - 180 хил. лева. Но само на пръв поглед! Мария реално ще заработи 100 бона, а останалите влизат в сметката на инж. Митко Димитров-Пайнера. Сумата е вид обезщетение към продуцента заради това, че в продължение на два месеца той няма да печели от участията й в кръчмите.

Другата чалга дива, която Пайнера е пуснал в \"Биг Брадър\" е добре познатата на зрителите от миналия сезон - Емануела. Тя обаче ще влезе чак в края на ноември за \"Ол Старс\". За разлика от миналата есен, когато лапна 100 бона за целия сезон, тази година Емануела ще спечели същата сума, но само за месец. Митко Пайнера й е издействал същата цифра, под претекст че в момента тя е най-оборотната му изпълнителка, която отдавна измести по брой участия Преслава и Галена.

Третата чалга дива ще бъде ветеранката Сашка Васева. Дупнишката Мадона от 5 години е кандърдисвана от продуцента Нико Тупарев да се включи, но е отказвала заради страха си от затворени помещения. Специално заради нея вратите на Къщата няма да се затварят, за да може Васева да се чувства свободна. Тя ще получи 100 000 лева, като половината от хонорара вече й е преведен в аванс.




Лекият жанр не се изчерпва със Сашка. Четвъртата певачка, но с пъти по-нисък хонорар от своите три колежки, ще бъде Дебора. През лятото брюнетката стана жертва на физически и психически тормоз от страна на последния си приятел, който се оказа с буен нрав. Дебора била малтретирана в продължение на месеци, а съседите им в столичния кв. \"Красно село\" редовно ставали неволни свидетели на домашните им свади и побои и намирали кръв по асансьора. В най-любовния сезон чалгаджийката мазохистка ще рапортува пред зрителите своя прочит на крилатата фраза \"Бий ме, обичам те\" срещу хонорар от 40 бона.

Сигурна за Къщата е и най-досадната персона Миглена Каканашева-Мегз. За истеричната дизайнерка, която наскоро се снима в клип секунди след като камион едва не отнесе джипа й, се твърди, че е имала вземане-даване със сина на Ахмед Доган - Демир. Тя ще се прави на клоун и в Къщата, като се твърди, че е успяла да си издейства хонорар от 120-130 бона. 

Според източници на \"Ретро\" сред най-добре заплатените звезди тази есен ще бъде и ливанската диетоложка Енджи Касабие.

В последната година сексапилната докторица бе и в рая, и в ада. Точно преди 12 месеца Енджи се омъжи за Мистър Ливан Рабия ел Зейн, след което я сполетя най-голямото щастие за една жена - да научи, че чака рожба. Щастието за Касабие бе двойно, тъй като се оказа, че е бременна с близнаци. Специалистката по хранене обаче така и не дочака да прегърне рожбите си, тъй като след лекарска грешка, за да спасят живота й, се наложи да абортира децата си. Диетоложката смята, че някой е направил магия на нея и на съпруга й. \"След като се оженихме, купихме апартамент в Бейрут, но ни измамиха. Откраднаха ни парите за него и сега водим дела в съда. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Аз влязох в болница, лежах 3 месеца, една от докторките ме зарази с грип и после загубих бебетата. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но...\", споделя Касабие, като всички подробности за сполетелите я нещастия тя ще издаде във \"ВИП Брадър\", за което ще получи 100 хил. лева.

Бивша двойка ще спи под един покрив край Нови хан. Репортерът на Милен Цветков - Даниел Петканов, и манекенката Александра Богданска ще си уреждат публично сметките след скандала помежду им от края на миналата година. Близки до миската издават, че тя е подготвила добре изпипана тактика, с която да си върне за униженията от страна на бившия си. Петканов опита неуспешно да съсипе кариерата й, след като тя му изневери с по-богат и по-добре изглеждащ чужденец. Даниел разпространи лични интимни снимки на Алекс с новия й приятел и се опита да настрои цяла България срещу нея. В крайна сметка обаче й \"изписа\" вежди и след любовния скандал Богданска прибира тлъсти пачки от телевизионни и моделски ангажименти. Александра е с още едни гърди напред пред репортера, тъй като ще получи 80 хил. лева за участието си във \"ВИП Брадър\", а той е по-зле заплатеният от двамата, с 20 бона по-назад.

След Валентин Михов и Ваня Джаферович, които вече участваха, трети футболист ще запише името си в историята на риалитито. Става въпрос за българския двойник на Кристиан Роналдо - Даниел Златков. Твърди се, че бившият футболист на \"Пирин\" (Благоевград) е приел да влезе в шоуто, след като е уредил отношенията си с „Шахтьор“ (Солигорск). В беларуския клуб българинът премина през пролетта, но изобщо не разчитат на него. 80 хил. лева е хонорарът на Златков.

С 20 бона по-малко щяла да бъде премията на светския журналист Антон Стефанов, който тази есен ще представи гилдията в „Брадъра“. Тони е в час с игричките на „Големия брат“, тъй като последните години се изявяваше като коментатор на шоуто в предаването на Гала. Освен това като дългогодишен журналист Стефанов знае всички тайни на звездите.

Макар любовният \"Биг Брадър\" да бъде дълго рекламиран като сезона на плеймейтките, тази част от концепцията в крайна сметка е била променена, научи от сигурен източник \"Ретро\". Само една плеймейтка ще вирее под покрива на сплетните и скандалите - Мис Силикон Джулиана Гани, като се говори, че нейният хонорар ще бъде 40 бона.

Какво е сестринска любов, и то между близначки, пък ще разказват младите певици Алекс и Влади. Къдрокосите възпитанички на Музикалното училище нашумяха с участието си в \"Х Фактор\". Те са се съгласили да рефрешнат славата си за по 20 хилядарки за всяка.  http://pik.bg


 


Сходни връзки

Раздават 1.5 млн. лева хонорари за "ВИП Брадър" - ето кои са участниците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди