изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:58 EEST
Нао 91-годишна възраст в имението си почина Хю Хефнър, основателят на "Плейбой"    
По света

Основателят на \"Плейбой\" Хю Хефнър почина на 91-годишна възраст. От изданието обявиха, че той е издъхнал по естествени причини в дома си - известното имение \"Плейбой\" в Лос Анджелис.



Хефнър започва издаването на легендарното списание през далечната 1953-та от собствения си апартамент. Още първия брой включва голи снимки на Мерилин Монро и се превръща в абсолютен хит.

В най-силните си години \"Плейбой\" достига тираж от 7 милиона, преди популярността му да намалее с появата на интернет.

Хю Хефнър беше познат с демонстрация на бохемски живот. Смята се, че състоянието му значително е намаляло през годините. Женил се е два пъти, има 4 деца.
https://nova.bg



Почина основателят на Playboy Хю Хефнър



Хю Хефнър - човекът, превърнал пижамата в работно облекло, жените в средни страници от списание за окачване и сексуалното желание в глобална мултимедийна империя, почина на 91-годишна възраст, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на \"Плейбой ентърпрайзис\".



Хефнър е починал от естествена смърт в дома си - имението \"Плейбой\", заобиколен до последно от своите близки, се посочва в съобщението на компанията.

Миналата година 32-годишният Дарън Метропулос купи имението „Плейбой“ за 200 милиона долара. Новият собственик остави Хю Хефнър да живее в имота до края на дните си.



През годините Хю Хефнър се превърна в символ на начина на живот, който води.

Десетилетия наред, с лула в ръка и със знаковата си копринена пижама, той е центърът на нескончаеми партита със знаменитости и модели на Playboy. Според собствените му думи през леглото му са минали над хиляда жени, сред които много от позиралите за списанието. 




Запитан през 1992 г. от \"Ню Йорк таймс\" с какво се гордее най-много, Хефнър отвръща: \"С това, че промених нагласите към секса\".



Списание Playboy е създадено през 1953 г. и е смятано за едно от най-популярните мъжки списания в света. То се издава в над 30 държави.

Въпреки че е обект на остри критики, за по-освободените списанието е същинско изкушение. През години за него са позирали известни жени като Дрю Баримор, Фара Фосет, Кейт Мос, Памела Андерсън, Мадона, Шарън Стоун, Наоми Кембъл, Линдзи Лоън



Списанието обяви миналата година, че спира да публикува голи снимки на жени, защото те вече не са особено интересни при наличието на толкова безплатна порнография в интернет.

С последната си съпруга Crystal Hefner, в \"Playboy\" известна като Crystal Harris

Тази година изданието премисли и върна голите фотографии, а съобщението направиха Хю Хефнър и синът му Купър, като нарекоха предишното решение за отказа от фотосите \"грешка\".
https://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Нао 91-годишна възраст в имението си почина Хю Хефнър, основателят на "Плейбой" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди