изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:30 EET
НОВ СЕРИАЛ НА "ВЕСЕЛИТЕ ВДОВИЦИ"    
Светска клюка Вдовицата на застреляния през 2014г., съмнителен бизнесмен Борислав Манджуков е преживяла мъката и преди боени дни се е врекла във вярност на новата си половинка – Диян Дачев, твърди hotarena.net Новият избраник на красавицата Лора Георгиева, известна с множеството си титли от конкурси за красота и телевизионна кариера като водеща в Би Би Ти, отново е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас.

Двамата станали двойка само две години след смъртта на първия й мъж, когато се заговори, че Лора мизерства, а невръстната й дъщеря е осъдена да плати 140 000 лева на държавата заради ДДС измамите на баща си. Бившата тв водеща открила утеха в настоящия си съпруг, който признал сирачето на Манджуковкато свое дете. На скорошната пищна сватба малката Мишел била шаферка на майка си, а събитието било уважено от много ВИП гости. Влюбените се появили на сватбата с изключително скъп ретроавтомобил. Веднага се появили шушукания, че не е хубаво вдовицата да е в бяло, но всъщност заедно покойния Боби така и не стигнали до венчило. Меденият месец на младото семействопродължил само седмица в най-скъпарския хотел в Париж.

https://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

НОВ СЕРИАЛ НА "ВЕСЕЛИТЕ ВДОВИЦИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди