изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:47 EET
Ромски мачовци от България задоволяват шведски бабета-богаташки и турски и арабски бизнесмени!    
По света Български роми имат преуспяващ начин на живот, като заработват парите си с платен секс. През последните години сред по-заможните шведки се е превърнало в нещо като мода да имат за любовник или да си наемат чрез агенции почасово мургав мачо за задоволяване на плътските си желания, пише "Монитор".


И учудващо скандинавките си падали не по темпераментните и галантни италианци и испанци, нито пък по надарените африканци, а по родните роми.

Най-търсени и харесвани били младежи на възраст до 25 години с мускулесто ухаещо на парфюм тяло, добър „пакет” и издръжливост.

Трудно е да се каже с какво българските роми са пленили блондинките от севера, но някои наши роми са успели да се възползват доста добре от щедростта на благодетелките си.

Млад и засукан ром от Горна Оряховица за две години работа като жиголо в Швеция успял да спести близо 20 хил. евро. Мюмюн е на 24 години и не желае да бъде сниман, защото близките и приятелите му в България знаят, че в чужбина се занимава с пеене по заведенията.

В действителност обаче житейската му история е доста по-друга и е доста интересна. Едва навършил 18 години, заминава за Италия и прекарва в Неапол две години и половина като жиголо за български турчин. След замесване с местни криминални престъпници той е принуден да спасява кожата, за да не бъде отстрелян. Минава през Германия, Белгия и Холандия, където обаче не се задържа по повече от 3-4 месеца.

През лятото на 2015 г. заедно със свой приятел Мюмюн се озовава в Стокхолм. Опитва се да заработва, като пее по улиците, но след като няколко пъти е арестуван и нощува в полицията, разбира, че нещата така няма да станат. Хваща се като мияч в кухнята на заведение със собственици араби. От шефовете младежът научава за бизнеса, който може да прави с тялото си и никак не се двоуми.

След няколкодневна обиколка из града той успява да открие адреса на една от агенциите, предлагащи мъжки проститутки и се хваща на работа. Така започва кариерата му в този бранш. Нашенецът бързо надушва, че шведките си умират за млади, надарени и добре поддържани мургави мъже и започва да полага грижи за външността си.

Записва се на фитнес, започва да се епилира, купува си скъпи дрехи, парфюми и козметика. Зарязва кръщелното си име Мюмюн, което издава произхода му и приема псевдонима Марсел. Отначало работи на час и признава, че в рамките на един ден му се е налагало да бъде и любовник и любовница, тъй като е бисексуален. Мъжете, които го наемат, разбира се, не са шведи, а осново турци и араби. Жените, които търсят услугите му обаче, са почти 100% възрастни шведки.

След двегодишна кариера днес Мюмюн – Марсел вече има постоянна клиентела, не работи в агенцията, а само за себе си и може да си позволи лукса дори да подбира търсещите го. Циганинът разказва, че клиентките му са на възраст над 55-60 години. Една от тях толкова го харесала, че му предложила да го задържи само за себе си срещу доста добро заплащане. Условието обаче било жиголото да бъде денонощно на нейно разположение и да не напуска жилището и без разрешение.

"Беше много зла и ревнива. Заплашваше ме, че ако й изневерявам и ако спя с друга, щяла да ми отреже пениса или да ме отрови с миша отрова. Абе беше много богата, но беше ненормална. А освен това беше и много извратено това бабе. Хвана ме страх, че като нищо може да изпълни заканите си, а пък аз не мога да бъда моногамен и да бъде неин сексуален роб. Аз обичам да съм свободен и затова я разкарах. И не съжалявам", споделя Марсел.

Част от парите, които изкарва, ромът изпраща на родителите си, а останалите държи в сметка в банка. Мечтата му е един ден да си купи замък, да се вози в лимузина и да има своя прислуга. И още нещо шокиращо, което Мюмюн признава, че иска да сключи брак в Швеция с мъж.

"В леглото аз мога да бъда и мъж и жена. А от толкова секс за две години нещо жените май взеха да ми омръзват. Затова и искам да създам семейство с друг мъж. Може да осиновим дете. Пък ако ми кефне, може и да си направя операция и да стана жена и да си родя дете", мечтае ромът. https://trafficnews.bg

 


Сходни връзки

Ромски мачовци от България задоволяват шведски бабета-богаташки и турски и арабски бизнесмени! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди