изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:40 EEST
Някога тя бе мечтата на милиони мъже, но британската "Мерилин Монро" си отиде в нищета и никой не разбра за това (СНИМ    
По света Някога британската актриса Норма Ен Сайкс, известна още с името Сабрина, бе мократа мечта на мъжете по цял свят, но последните години от своя живот тя прекара в нищета и забрава. На 10 октомври изданието \"Мирър\" съобщи за кончината на актрисата - стана ясно, че самотната възрастна жена е починала още през ноември 2016 година. Сабрина бе известна във Великобритания и САЩ като \"британската Мерилин Монро\" и \"нямата блондинка\".

Момичето не притежаваше голям талант, не умееше да пее и танцува, но с външност като нейната, това не се и искаше от нея. Славата застигна Сабрина през 1955 година, когато тя е била само на 19 години. Момичето се снима в реклами и сериали, в които играеше добри и мълчаливи героини. Влюбените ѝ почитатели са ѝ писали хиляди писма на седмица. Тя в била забелязвана в компанията на Елвис Пресли и Франк Синатра. Своята последна роля в киното Сабрина изигра през 1969 година, след което приключи с актьорската кариера.



Две години по-рано тя се омъжи, но бракът ѝ се оказа несполучлив и се разпадна 10 години по-късно. След това тя си купи малка къща в северната част на Холивуд и, както пише \"Дейли Мейл\", е водила отшелнически живот. Дълги години Сабрина не се срещаше с журналисти и не попадаше под светлината на прожекторите. През 2007 година редица британски издания съобщиха, че бившата актриса е прикована към леглото и живее в нищета.



Жената призна тогава за проблеми с гърба, но отричаше липса на пари. На 24 ноември 2016 година бившата звезда и мечта на милиони мъже почина на 80 години от заразяване на кръвта след неудачна медицинска интервенция. За кончината ѝ обаче медиите разбраха едва сега.

https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Някога тя бе мечтата на милиони мъже, но британската "Мерилин Монро" си отиде в нищета и никой не разбра за това (СНИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.45 секунди