изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:33 EET
Дупе прогнозира мачове за Световното в Русия    
Любопитно Бразилския модел Сузи Кортес взриви интернет с новината, че се готви да прогнозира мачовете на Мондиала в Русия идното лято. Притежателката на титлата Мис Дупе ще използва задните си части, за да предсказва победителите от срещите, макар все още да не е показала как работи технологията й и дали е ефективна.


Предсказването на мачове на големи първенства стана популярно през 2010 година, когато октоподът Пол позна почти всички срещи без една-две, което му донесе прозвището Оракула.



В следващите години всякакви животни се пробваха да повторят постигнатото, но не успяваха. Организаторите на Мондиала в Русия вече обявиха, че ще спазят традицията и ще заложат на глухата котка Ахил, която се справи сравнително добре на Купата на Конфедерациите в Русия това лято.



Припомняме, че разголената Кортес няма да е първата секс бомба, която приковава интереса на любителите на залаганията след французойката Виржини Каприс, често изписвала прогнозни резултати за важни мачове на Франция върху гърдите си.
https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Дупе прогнозира мачове за Световното в Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди