изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:24 EEST
Шаш и паника! Непрогледна библейска тъма затисна внезапно Стокхолм (ВИДЕО)    
Любопитно Странно явление, описано още в Библията като непрогледна тъма египетска, е изплашило преди дни жителите на шведската столица Стокхолм. На снимките се виждат потъналите в мрак улици на града около 6 часа сутринта. Минути преди това слънцето вече било изгряло, а утрото ясно и тихо. Внезапно спусналият се мрак силно изплашил жителите на Стокхолм. Някои си помислили, че е започнала ядрена война, други, че Земята е нападната от пришълци, трети, че се е стоварила планетата Нибиру, за която толкова много пишат напоследък медиите, информира esoreiter.ru.

Хората започнали да звънят в различните аварийни служби, но там също тънели в недоумение какво се случва. Странното явление продължило около час и после също така внезапно пак станало светло. Учените засега не могат да обяснят това загадъчно природно явление, а само предлагат хипотези: Слънцето е било затулено от пясък, донесен от урагана "Офелия". Тъмнината е заради саждите от горските пожари в Испания и Португалия. Но дори обикновените хора отхвърлят тези хипотези. Нито пясъкът, нито саждите закриват слънцето внезапно и също така изчезват.



И тъмнината от тях не е така плътна и всепоглъщаща. Тук става дума вероятно за нещо съвсем друго и затова се роят всевъзможни паранормали и мистични версии, включително за начало на Апокалипсиса. Конспиролозите от своя страна веднага свързаха библейската тъмнина над Стокхолм със странното поведение на слънцето на 16 октомври.



Тогава небесното светило изведнъж стана червено, което бе наблюдавано във Великобритания, Германия, Холандия и на други места. За виновник на това явление също беше нарочен ураганът "Офелия", който уж донесъл пясък от Египет. Но в такъв случай слънцето над Египет трябва постоянно да е червено заради близостта на Сахара и силните ветрове, които често свистят тук. А Слънцето тук си свети съвсем нормално. Ето защо конспиролозите предлагат отговорът на загадките за непрогледната тъма и червеното слънце да се търси сред извънземни сили, носещи глобални преобразования на Земята.

https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шаш и паника! Непрогледна библейска тъма затисна внезапно Стокхолм (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди