изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:00 EEST
2018: ГОДИНАТА НА ЖЪЛТОТО КУЧЕ - ВИЖТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ ГОДИНАТА ЗА ВСИЧКИ НИ    
Хороскоп Хороскопите по китайската астрологична система са традиционни за източно-азиатския регион. А днес от тях се ползват всякакви националности, открили различен, но точен поглед към влиянията в нашия свят.

 

Китайската астрология е с 5-хилядолетен стаж. Далеч преди новата ера до нея са се допитвали с уважение властници и богати търговци. Възникналите на запад системи разглеждат благоприятните и неблагоприятните влияния на планетите върху съдбата и ежедневието на човека. Древните китайци следят подемите и спадовете на естествените ритми, свързани с цикличността на деня и нощта, сезоните, приливите и отливите, лунните фази и т.н.

Астрономическият зодиак дели годината на 12 части, Източният се базира на 12-годишни цикли. Зодиите се изреждат, властвайки по една пълна година.

Китайски хороскоп, 2018 година според китайския хороскоп

Вижте каква ще бъде Годината на Кучето, 2018, за всички ни

Как се работи с китайския хороскоп

Рождението на човека е отправна точка при всички системи, но астрономическата отчита датата, а китайската – годината. „Наборите“ имат еднакви зодии. Индивидуалният път на човека е съчетание от личната зодия, отнесена към знака на текущата година и взаимоотношенията със знаците на околните. Отчитат се и други, 10-годишни цикли, които тук няма да разглеждаме.

За да работите с китайския хороскоп, първо определете зодията си по по-долу дадената таблица:

 

Всяка година се управлява от свой знак-животно. Този знак носи лекота в определени области и уроци – в други. Знакът на текущата година влиза в различни взаимодействия с останалите знаци. Така годината има един облик за родените в Петел и съвсем различен – за Драконите например.

 

Съотношението между знака на текущата година и рожденият знак поставя отпечатък върху всичко – бизнеса, финансите, личните отношения, любовта, здравето и т.н.

 

Естествено, родените в една и съща година, нямат идентичен житейски път. Както западните системи работят с часа и минутата на раждане, за да индивидуализират докрай планетарните влияния върху конкретния човек, така при китайците се отчита собственият знак на месеца, деня и часа. Така се стига до комбинация от 4 животни, хармонията и конфликтът между които чертаят облика на дадената човешка личност.

Китайската астрология се отнася еднакво сериозно към големите житейски събития и към ежедневните „малки“ проблеми. Тя дава указания и за големи неща като брака, и за малки като готвенето за обяд.

Кога започва китайската година?

Родените между март и декември определят зодията си без затруднение. Но 1/6 от населението – родените през ян./ февруари, може да се заблудят, ако не са запознати с китайската система.

Китайската астрономическа година започва на 4 февруари, в деня ли чун (началото на пролетта). Знакът на родените на 4 февруари и нататък, съответства на знака на календарната година. Родените от 1 януари до 3 февруари включително са под влияние на знака на предходната календарна година.

Пример: роденият на 4.02.2009 година е Бик, но роденият ден по-рано – на 3.02.2009 година, е Плъх. На 3 февруари 1961 година все още е година на Плъха (1960 г в таблицата), а на 4 февруари е вече година на Бика. Ако сте родени между 1.01 и 3.02, просто в таблицата търсете предходната година.

Датата 4 февруари е възприета като стандартна за разграничаване на зодиите. Но те могат да бъдат определени още по-точно чрез справка на коя дата е настъпила конкретната година.

2018, Година на Кучето2018 Година на жълтото земно куче

Китайците посрещат новата година на различна дата – тя „варира“ според лунния календар. В интернет има таблици за години напред. Често тези дати се възприемат и като точка на смяна на зодията. Така например по традиция изпращаме 2017 на 31 декември, но Кучето – господарят на 2018, ще почака. Огненият петел, обагрен в червено, ще отлети на 16 февруари.

Написаното по-надолу ще ви ориентира да се подготвите за идващата 2018, за да привлечете максимален успех и благополучие и да се възползвате по най-добър начин от добрите й аспекти и да парирате влиянието на неблагоприятните.

Каква е Годината на Кучето

През 2018-а идва Земното Куче, чийто цвят е жълт, а стихията – земя. След 2016 и 2017, сега страстите минават на втори план. Почвата е по-плътна, тя носи мир и спокойствие на мястото на бушуващите горещи чувства и емоции. Това ще се отпечата върху всичко: политика, кариера, здраве, личния живот и дори върху природата.

Кучето е 11-я знак от 12-годишн. цикъл на източния календар. То се асоциира с енергията „ян“ и елемента „метал“. Съответстващият му знак от западния зодиак е Водолей.

Кучето символизира:

Положителни черти – честност, отзивчивост, самоотверженост, отговорност, целеустременост, праволинейност, надеждност, упорство, но и

Негативни черти – безпокойство, циничност, неувереност в себе си, самокритичност.

Таблица на годините Куче

Годинадата на настъпване и крайцвятстихия
1934 19 февруари 1934 – 7 февруари 1935 Син Дърво
1946 6 февруари 1946 – 25 януари 1947 Червен Огън
1958 24 януари 1958 – 11 февруари 1959 Жълт Земя
1970 11 февруари 1970 – 30 януари 1971 Бял Метал
1982 29 януари 1982 – 16 февруари 1983 Черен Вода
1994 15 февруари 1994 – 4 февруари 1995 Син Дърво
2006 25 януари 2006 – 12 февруари 2007 Червен Огън
2018 11 февруари 2018 – 31 януари 2019 Жълт Земя
2030 30 януари 2030 – 16 февруари 2031 Бял Метал
Характеристика на годината

За да привлечем блага през 2018-а, нека се приготвим за идването й от по-рано и да опознаем характера на на нейния владетел. Нравът на Кучето не е прост. Той е съчетание на ред крайни характеристики. Кучето е честно, благородно, дружелюбно и упорства в поставените цели. Но в същото време то е лениво и реакциите му не са предсказуеми.

Като цяло невисокосната 2018 трябва да ни донесе хармония, стабилност, умиротворение и спокойствие. Време за прекратяване на войни, противопоставяне, конфликти – на световно и на лично ниво. Периодът благоприятно ще повлияе развитието на световната икономика, а също и икономиката на повечето страни.

Пренесено в личен план, 2018-а е година на съединяването и обединението на силите. Източният хороскоп разглежда 2018 като благоприятна за съединяване на личните съдби – създаване на стабилни отношения и здрави, ползвотворни семейни връзки.

Как да посрещнем годината

на Кучето

В компания. Това ще привлече на ваша страна жълтото Куче още от самото начало, дори преди то да влезе във владение. Целият период предразполага към общуване и ще подкрепя обществения живот и общуването.

Характеристика на 2018, Хороскоп за 2018, Година на Кучето по китайски хороскоп

Посрещане на Годината на Кучето – сред много хора и с приятели

Облечете се в удобни дрехи със земни цветове – кафяво, зелено или жълто във всякакви техни нюанси, за да влезете в синхрон с новите енергии.

Родените в годината на Куче
Черти на характера

Честност и самоотверженост – това са емблематичните за знака черти. Кучето е готово да се раздаде за другите до крайна степен. То е идеален приятел, който няма да изостави никого в беда.

Основните му негативни черти са прикритост и упорство.

Положителни качества

Честност: Кучето върши всичко по съвест. Но следи по същия начин да постъпват и околните. Иначе няма да спре да защитава истината, каквато я вижда и разбира;

Отзивчивост: Няма да се замисли да помогне на близки, но и на непознати. Кучето отдава не просто морална поддръжка, но и реална помощ на дело. Стремежът му да помогне стига до крайна самоотверженост;

Отговорност: Кучето неотклонно изпълнява обещаното. С него е чудесно да се работи. То никога не подвежда партньорите си и бива ценено в работата;

Целеустременост: Кучето планира бъдещето до минималния детайл. Следвайки начертаното, то никога не се отклонява от пътя и напредва, каквото и да му струва;

Праволинейност: Не увърта, а говори винаги направо. Приятелите го ценят за неговата справедливост и прямота. Но и обратното – директният му изказ често води до конфликтни ситуации и влошаване на отношенията;

Отрицателни черти

Прикритост: Кучето рядко изразява чувствата си. То показва своето отношение с дела, а не с думи. Подобна затвореност не се нрави на околните, макар че с времето те привикват;

Упорство: целеустремеността на знака нерядко стига до непонятно упорство в достигането на своите цели. Прераствайки в инат, Кучето понякога влиза в конфликтни ситуации и се кара с околните;

Безпокойство: Кучето вярва, че не използва напълно шансовете, които му дава животът. Затова то постоянно се намира в търсене на нови възможности и не дава покой – на близките, както на себе си;

Цинизъм: Праволинейността често преминава в циничност. Кучето има остър език и умее да наранява;

Неувереност в собствената си личност: Кучето е самокритично и често недоволно от себе си. Но то не доверява проблемите си на околните и преживява личните си неудачи в себе си.

Любов и отношения

Кучето рядко се влюбва бързо и неочаквано. То е по-склонно към постепенно развиващи се отношения. Цени в партньора си решителността и авантюризма. Предано е на обекта на своята любов и не прощава изневярата.

Родените Куче постоянно се стараят да подобрят „модела“ на своя партньор и да го усъвършенстват. За тази цел ползват критични забележки и налагат мнението си.

В семейните отношения пречат постоянното безпокойство и стремежът към съвършенство. Ако Кучето попадне на партньор, който съумее да изглади тези му качества на характера, то двойката става достатъчно стабилна и постига семейно щастие.

Кариера и професия

Кучето е силно в професии, които нямат връзка с точните науки. Началниците го ценят заради отговорността му и неговата надеждност. Но Кучето трудно прави кариера. Пречат му неговата затвореност и уклонът да защитава чуждите интересни, вместо своите.

Кучетата се представят добре на ръководни длъжности и са нелоши организатори. Колективът ги харесва. Конфликтна точка е стремежът към справедливост, заради който Кучето е готово да спори и да се кара, дори с началниците.

Препоръчителни професии: кучето е подходящо за професии, в които може максимално да вложи върховите си качества – жертвеност и стремеж към справедливост. По естествен начин тези черти се вписват в работата на адвоката, лекаря, учителя, социалният работник, свещеникът.

Хората с рождена година Куче имат големи постижения в общуването. Те прекрасно се разбират с хората, често слушат и рядко говорят. Разговорът с тях е точен и лаконичен. Често се смеят и умеят да предразполагат събеседника си. Тази прекрасна картина обаче се разваля от способността на Кучето да се разпали, да отстоява мнението си и да оскърби, без въобще да съжали в бъдеще. Кучето умее да води разговор, но само когато е в настроение.

Родените в годините на Земното Куче си избират поприща, свързани с общуване – журналисти, водещи, актьори. Те намират в себе си талант за забавляване на околните и правят бизнес с организирането на тържества.

Съвместимост на Кучето

Да прескочат високата летва на Кучето се отдава единствено на Тигъра, Коня и Заека. Само такива хора не носят на Кучето разочарование, а обратно – помагат му да се примири със света.

Хороскоп за 2018 г. по зодии

Плъх

Плъх, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Плъхът стига до успеха на всяка цена, с помощта на вроденото си обаяние. Той омайва при първа среща със своята общителност, подкупващо дружелюбие и енергичност. В компании Плъхът се държи весело и непринудено. Често се интересува от делата на многочислените си приятели, но винаги на първо място поставя своите интереси, които държи в тайна. Зад привидната фасада на отдаден приятел Плъхът винаги скрива хладен, пресметлив ум, а зад външната откритост има „второ дъно“ – човек с огромни амбиции и ловкост на вроден дипломат.

В бизнеса Плъхът е активен, енергичен и напорист. Не очаква подаръци и е подозрителен към изненадите. Той е практик и реалист, който е свикнал да контролира нещата.

Качествата на Плъха му помагат да печели доверието на хората и да го използва за свои цели. Той обича да помага и е услужлив, ако не е в разрез с интересите му.

Плъхът винаги мисли за бъдещето. Той обича да работи за утре, да прави запаси за черни дни и с нежелание изхвърля непотребни вещи (те все пак може да послужат). Предпочитаният път за Плъха е не краткият, но безопасният и ако може – скрит от чужди очи.

2018 за Плъха

Година на Кучето2018-а ще е ползотворна за Плъха, ако той се откаже от навика си да ползва своето обаяние за користни цели. Жълтото Куче обича всичко да е честно и няма да толерира интриги и тайни планове. Ако Плъха играе по правилата, може да забрави за проблемите. Той има достатъчно таланти да постигне целите си и по другия начин – да очарова началници и партньори с професионализъм, а не с мили очи.

През 2018-а на Плъховете се предоставя възможността да разширят кръгозора си. Но добре е техните желания да съвпаднат и с възможностите им

Неуверените в себе си Плъхове с помощта на Кучето имат шанс да намерят половинка в интернет – в сайтовете за запознанства техните профили ще изпъкват.

По принцип на Плъха не са му нужни пари, за да изглежда добре. Парите в джоба му доставят достатъчно излъчване. Финансово ще бъдат стабилни и изобилни. Винаги в курса на събитията, те ще надушват изгодни сделки, ще включват удачни договори и ще привличат благоденствие.

Бик

Бик, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018В детството си Биковете нерядко изглеждат по-възрастни заради своята разсъдливост и самостоятелност. В компании те не са харизматични лидери, но думата им има тежест и авторитет, не предизвиква съмнение.

Бикът не е съгласен на поддържаща роля и би се оттеглил, отколкото да бъде ръководен.

Бикът се отличава с търпение и издръжливост, които му помагат да преодолява всякакви препятствия. Той пести думите си, но твърдо и неотклонни върви към набелязаните цели. Най-добре да не заставате на пътя му. Ако пречите на интересите му, ще го разгневите.

Природният интелект и голямата работоспособност водят до това, че Биковете са естествените ръководители. Те очакват от подчинените си същите качества, каквито те самите притежават. Добре се сработват с тези, които точно изпълняват указанията на шефа, а на останалите – горко им.

Много Бикове са спортисти, предприемачи и фермери.

И в живота, и в любовта Бикът е практик, който не витае в облаците, а методично постига желаното. В отношенията си с интимния партньор той не обича сложни игри и романтичен мизансцен. Те са непонятни за праволинейната му натура. Той предлага на избраника си единствено надеждност и вярност до края на дните си, а не въздишки на лунна светлина. Предан и в семейството, и в работата, Бикът има свои виждания за ценностите в живота.

2018 за Бика

Година на КучетоГодината на Кучето носи множество положителни тенденции за Бика. Трудности ще има, но Бикът ще ги преодолява с чест и за пореден път ще доказва своята самостоятелност. Нищо няма да го откаже от намеренията му. Плодовете от усилията му ще дойдат, макар и по-бавно.

Не само в работата, но и в семейството начинанията малко ще буксуват. Но Биковете, които не се откажат, ще постигнат целите си. Липсата на бърз резултат няма да се отрази на качеството.

Няколко важни съвета за Бика: в професионалните дела не разчитайте на помощ отстрани. Оглеждайте се за нови познанства, които в бъдещ момент ще бъдат от полза. Бъдете готови за пътувания – през 2018-а те ще бъдат много. Внимавайте за външния си вид и не забравяйте, че често посрещат по дрехите.

В годината на Кучето Биковете ще проявят талантите си и ще бъдат подпомогнати да решават проблемите си. Жълтото Куче ще помага за преодоляване на препятствията.

На любовния небосклон има ярки и незабравими срещи. Те ще се задълбочат, щом Бикът се откаже от своята властност. Господарят на 2018-а ще подпомогне създаването на нови връзки, но и Бикът трябва да се постарае.

Тигър

Тигър, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Тигърът е лидер и бунтар. Той отхвърля правилата, които важат за другите. Живее по собствени повели, провокиран от вътрешната липса на спокойствие. Не върви по утъпкана пътека, той предпочита да търси новото, по-перспективното и интересното. Понякога го намира, а нерядко  губи всичко.

Ще разпознаете Тигъра по поривистите му жестове, откритото лице и чара му. Той прелива от интересни идеи. Словата му са емоционални и искрени. Ентусиазмът му е заразителен. Така той се оказва идеен вдъхновител, организатор и авантюрист, който увлича.

Но Тигърът не умее да разграничи проект от авантюра. Животът му е пълен с приключения, нестандартни идеи и риск. Играе ва банк, от любов към адреналина, подтикнат от природната си самоувереност.

Импулсивността на Тигъра му играе лоши шеги. В един момент той е завладян от дадена идея, в следващия я забравя. Тази му характеристика най-много му пречи в любовта. Със своята страст, искреност и бурен натиск Тигърът плаши избраниците си и търпи любовно фиаско. Но ако срещне безстрашен партньор, то брачният му живот бива наситен и пълен с удивителни дълбоки чувства.

От друга страна прямотата на Тигъра често прераства в острота. Той е способен да обижда зле, а неумението му да се подчинява му създава проблеми в работата.

2018 за Тигъра

Година на КучетоНо 2018-а е благосклонна към Тигрите и ще намали до възможност техните проблеми и грижи. Кучето се грижи за спокойствието и мира. То ще внесе този елемент и в бурния живот на големите котки.

Жълтото Куче пази от неприятности, а Тигърът много се нуждае от подобен закрилник. Тигърът ще бъде симпатичен на Кучето със своята искреност и откритост. Така той ще получава максимум облаги от енергиите на годината, без особено да променя характера си.

Но както казахме, през 2018-а лъжците и мошениците не дремят. Тигрите също да слушат и вярват на интуицията си и да внимават да не бъдат подведени.

В годината на Кучето на някои котки ще се прище да облекат костюм на бизнесмен. Няма нищо по-лесно – той им отива и ще донесе блага, стига сами не се откажат от инициативата си.

В любовните дела 2018-а носи успехи на Тигрите. Ловци по природа, големите котки ще ловят поклонници като мухи, ще манипулират успешно и ще пораждат въздишки. Но за създаване на истински отношения, по-добре Тигрите да се откажат от манипулациите. Кучето ще следи за честността и в тази сфера и няма да подпомага измамите.

За семейните Тигри годината е богата на пътешествия. Няма да са много дните, в които да стои у дома и да бездействате.

Финансовата ситуация на Тигъра по времето на Жълтото Куче е нелоша. Златното ключе отдавна лежи в джоба му, остава да намери вратата към съкровището. Ще му помогнат късмет и упорство, чрез които парите ще се проявят в реалния живот.

Заек

Заек, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Роденият в годината на Заека (в други варианти – на Котката) произвежда прекрасно впечатление и се внедрява във всякаква компания или екип. Той е отговорен, доброжелателен, има добри маниери и е общителен, с което предизвиква околните да му подражават. Знакът притежава удивителната способност да трупа положителните си качества и да ги използва на нужното място и в точното време.

Заекът искрено се стреми да постигне хармония в своя живот. И това по принцип му се отдава, защото той винаги и навсякъде е себе си. В компания се държи с достойство, облича се скромно. Поддържа разговора на всякаква тема. Не се стреми да изпъкне.

Агресията е непонятна за Заека. Неговото верую е комфорт – физически и емоционален. Винаги избягва ненужните неприятности и вълнения, избягва преки стълкновения. Понякога го упрекват в бездействие и равнодушие. Но роденият Заек има свое виждане: няма смисъл да усложнява ежедневието си с чужди неприятности, особено ако не може да помогне.

У Заека дреме търговски талант. Той може да стане прекрасен банкер, началник на продажбите, търговец, защото не поема излишен риск.

2018 за Заека

Година на КучетоАмбициозен, но не агресивен, доброжелателен и тактичен, Заекът се цели в хармонията. Затова 2018-а ще го зарадва с една приятна за него атмосфера. Кучето цени мира и спокойствието и в тази част то плува в един и същ поток със Заека.

Кучето цени и други качества на Заека като обмислянето на риска и неговата премереност. Затова в деловия живот то ще му предоставя добри възможности да реализира наклонностите си и да спечели от това. Заекът обожава комфорта и уюта, а през 2018-а той ще ги получи и ще им се наслаждава.

Но нека Зайците не се отпускат в меките кресла и нека не потъват в любимото спокойствие, годината на Кучето е време за успешни дела и нека не я проспиват.

Финансовата сфера е пълна с изненади. 2018-а им дава шанса да заработят много пари и то по предпочитан от Заека начин. Енергията на годината е такава, че Зайците със затворени очи ще достигат целите си.

Заекът ще успява и в любовта. Очарователно създание, той ще бъде поставят на пиедестал и ще бъде активно ухажван. Наистина, има риск да му стане скучно и да потърси нещо ново, но пък други представители вече ще са се наиграли и ще търсят идилията. За семейния Заек годината е хармонична и спокойна.

Дракон

Дракон, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Роденият Дракон е удивително ярка, силна и притегателна личност. Благодарение на енергията си, своята фантазия и нетрадиционен поглед, той трудно остава незабележим. Дори без да желае, се оказва в центъра на вниманието и епицентъра на събитията. Дракон се разпознава с лекота –  той има добро държане, изглежда уверен и ентусиазиран. С чувство за хумор, шеги и невероятни истории в запас лесно става душа на компанията.

Роденият Дракон е безгранично любознателен. Той има разнообразни увлечения и не едно хоби, колекционира какво ли не. Често се пали по нови начинания и след кратко губи интерес. Постоянната работа му е скучна, той няма търпение да върви напред и да опознава нови неща.

Широките му интереси, остър ум и творчески подход, комбинирани с неговата вътрешна сила и самоувереност, го правят харизматична личност, на която не се отказва. Другите с лекота попадат под обаянието му и му отварят недостъпни за други врати. Затова Драконът се смята за галеник на съдбата, който получава всичко без труд.

В действителност знакът не умее да използва хората за своите интереси. Той искрено демонстрира симпатии и антипатии, не крои тайни планове и не умее да извлича полза от хората. Животът му просто е наситен, ярък и пълноценен. И мъжки понася трудностите и неуспехите.

Въпреки своето обаяние, Драконът често става обект на завист, лъжа и интриги. А неговата откритост и доверчивост са пречка да се пази и навреме да разбира заплахите. Той е несдържан и излишно праволинеен, с което провокира конфликти. Внася напрежение в общностите, но все пак има капацитета да изгради чудесна кариера във всяка желана област.

2018 за Дракона

Година на КучетоГодината на Кучето умножава способностите на Дракона. Той може да се прицели към нова длъжност или ново поприще, да изкара доход от най-невероятното начинание. 2018-а му носи слава и признание, ако подхожда творчески и ползва талантите си.

В годината на Кучето Драконът ще съумее да постигне успех и в любовната сфера. Той ще привлича с чара си нови поклонници и дори ще има шанса да създаде семейство. За семейните Дракони също идват щастливи времена. Те ще бъдат подкрепяни и ще получават помощ безрезервно.

Драконите са създания независими и естествено, ще им се понрави, ако банковите им карти постоянно се пълнят с нови и нови постъпления. Капиталът ще е достатъчен за приятен живот и безконечни пътеществия. Очакват ги приятни изненади, хубави срещи и полезни запознанства.

Змия

Змия, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Змията умее да е целеустремена към поставените цели – било то благородни, научни, любовни или меркантилни. Каквато и да е целта, тя е най-важното. И трябва да се реализира, каквото и да струва.

В обществото Змията демонстрира безупречен вкуси умение да се държи. Облича се добре и поддържа светски разговор, има дипломатически заложби и е способна да разреди напрежението и да погаси назряващи конфликти. В нея има лустро и вътрешна сдържаност, която заставя околните да се държат с уважение и с известно внимание.

Обичайно Змията е сдържана и говори малко, дори с близките си. Тя е стегната и спазва дистанция. Дори приятелите срещат трудност да отгатнат какво е вътре в нея – какво чувства, мисли и желае. Змията се владее превъзходно и преживява и радостите си, и неуспехите дълбоко и скрито.

Змията е силна, упорита, трудолюбива и издръжлива. Тя се посвещава на една единствена задача, на решаването на един проблем, на един човек. Поставяйки си подобна цел, тя ѝ е вярна и въобще не се безпокои да използва и нечисти средства в името на голямото Дело.

Интуицията на Змията е уникална, граничи със свръхестествена способност. Съчетава се с ясен, трезв, аналитичен ум. В работата никога не се мотае и умее в нужния момент да вземе бързо вярно решение. Това я изгражда като ценен работник, отговорен ръководител, организиран служител с чудесна реализация в научните среди, медицината, банките и финансите.

Парите сами летят към късметлийката Змия, защото за нея е лесно да открие добре заплатена позиция. Но това й коства труд и безсъния, които стоят зад привидната лекота.

2018 за Змията

Година на КучетоВ годината на Кучето с жълт цвят Змията може да бъде и кобра – зависи от обкръжението. Конкурентите й да внимават, както и деловите й партньори. Змията във всяка ситуация ще бъде десет крачки напред и винаги ще прави правилния избор. Особени успехи се очакват в творческите дейности, където тя ще разгърне талантите си.

На любовния фронт се очакват прекрасни новини. Ако до момента Змията не е срещнала половинката си, Жълтото Куче ще й помогне. За семейните Змии се отваря възможност да разширят гнездото си, да направят отдавна належащ ремонт, да привлекат повече уют.

Змиите са приятели с парите, а в годината на Кучето финансовото им състояние ще се укрепи и подобри в пъти. Запасите ще нарастнат. Съвет: нека Змията се насочи към благотворителност и да сподели част от благата си. Това ще ѝ привлече още повече пари. Всичко ще върви по вода, ако остане вярна на характера си и държи финансовите си дела в тайна.

Все пак Кучето ще донесе нещо необичайно за Змията – безпокойство и неувереност в решенията. Тя ще се колебае повече от друг път и заради това я грозят неправилни избори. Влюбените Змии ще губят увереност в партньорите си, кариеристите – в своите стратегии. Съветът към знака е да намери начин да бъде верен на даденостите си и да не се поддава на нерешителността, присъща на Кучето.

Кон

Кон, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Конят е талантлив, трудолюбив, щедър, общителен и сексуален. Той е активен делови човек,  който влага целокупната сила и енергия, за да се добере до целите си. Има въображение, което му  помага. Методите на Коня не винаги се харесва и успехите му не винаги будят радост у другите.

В любовта Конят е емоционален аватюрист. Той е романтичен завоевател, но бързо губи интерес и се впуска в търсене на нови отношения. Знакът е известен със променливост, заради която в Китай не вярват, че от жените-Кон ще излязат добри съпруги. Но животът с Коня никога не е скучен и еднообразен. Той носи трепетни и нежни моменти, заради които е прекрасно да се живее.

Парите са важни за Коня. Те му носят нови приятни усещания. Красиви вещи, комфортни и изящни мебели, уютен красив дом, луксозни пътешествия, разточителни развлечения – Конят се нуждае от благосъстояние, за да е в мир. Околните нерядко го обвиняват в егоизъм, но Конят сам си печели парите и го умее добре.

2018 за Коня

Година на КучетоВ годината на Кучето Конят ще скача от радост, ще пърха от щастие. Идва времето да поднови сбруята и да фризира гривата си – деловите партньори посрещат Коня по дрехите. Конят обожава да пътешества и Жълтото Куче му предоставя изобилие от такива възможности. Енергията ще отпраща Коня в чести командировки и ще го пришпорва да гони успеха. Препоръка: в преследване на кариера и постижения, нека Конят не забравя за приятелите.

Кучето ще внесе красота и хармония в любовните дела на Коня. Той поначало умее с лекота да се запознава и да очарова, но през 2018 обаянието му ще бъде усилено. Ярки и емоционални връзки, неочаквани и удивителни срещи – Конят няма да намери време да скучае в конюшнята пред телевизора.

За семейния Кон прогнозата също е оптимистична. Щъркелите вече опаковат малки жребчета и се готвят да ги разхвърлят по адресите. Вярно, родителството няма да свали Коня от небосвода на звездите. Любимите им все така ще изнемогват от ревност и ще се правят на детективи.

Финансовата сфера е във върхова форма – почести и признание ще следват Коня през 2018. Родените Кон са по рождение бизнесмени, а в годината на Кучето ще преуспеят във вс. сфера, която си изберат. Настойчивост + интуиция –  ето формулата, която ще донесе чисто злато на Коня. Предупреждение: звездите и богатите винаги са съпроводени от странни личности. Раздавайте на нуждаещите се и се пазете от мошеници и мними бедняци.

Овца

овца, Китайски хороскоп, година на кучето, 2018Овцата е невероятно устойчива на натоварване и натиск. Родените в нейната година намират у себе си такова невероятно количество енергия, че съумяват да издържат на всякаква физическа и емоционална преса, при това без да излязат от стабилност и самоконтрол. Овцата отвън изглежда слаба, но е дарена с огромна сила на духа. Това й позволява да се чувства комфортно там, където други не издържат. Овцата прекарва доста време сред облаците и само понякога се спуска на земята.

Овцата обича големи колективи и буквално цъфти в обществото. Тя е обаятелна, елегантна и безмерно обича природата и романтиката. Никога не търси приключения на своя глава.

Овцата изпада в любовни неуспехи, но те рядко засягат дълбоките й чувства. Затова и не водят от драматични разстройства и големи разочарования. Въпреки това знакът се нуждае постоянно от любов и може сериозно да се засегне, ако не получава достатъчно внимание.

2018 за Овцата

Година на КучетоПрез 2018 г. спокойните и уравновесени Овци срещат сигурната, спокойна почва на Кучето. Тяхната свойствена способност да вървят с дълбока увереност по избрания път, се комбинира с целеустремеността на Кучето. Точната и акуратна натура, която обича всичко да е по правилата, получава още енергия от Кучето – най-отявлен защитник на справедливостта. Качествата на знака се усилват и нищо чудно, че Овците през 2018 са поставени под специална защита.

Съвпадът между най-силните качества на Овцата с енергията на текущата година й печелят успехи в почти всички сфери. Овцата може да не се бои от провали през 2018-а – те нямат място в живота й. Нещо повече – тя ще направи по-голяма крачка напред, откогато и да било.

Овцата е идеалният помощник, секретар и личен асистент. Но ще бъде допускана до креслото на шефа. Ще има шансове да се изкачи, да се разположи и да командва – поне докато се отегчи.

Овцата може да мечтае и за свой бизнес. Главното е да не отлети в облаците, защото хитрите конкуренти й дишат във врата и чакат пропуски. Обаче при лоши обстоятелс.

http://medicaltime.bg

 


Сходни връзки

2018: ГОДИНАТА НА ЖЪЛТОТО КУЧЕ - ВИЖТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ ГОДИНАТА ЗА ВСИЧКИ НИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди