изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:52 EEST
Най-добрата любовница сред зодиите    
Хороскоп Най-добрата любовница сред зодиите


1-во място: Везни – Та-дааам! Станете прави! Почетното първо място и признанието „Най-добра любовница“ в хороскопа се дава на Везната. Заедно с нашето пожелания поне мъничко да намали нивото на своята набожност. Защото Везните избират партньорите си много внимателно и ги сменят изключително рядко. А това означава, че много малко ще имат щастието да разберат какво означава да правят любов с жена, която усеща партньора си толкова тънко, както и самата себе си. Макар че, най-вероятно точно затова Везните сменят партньорите си толкова рядко.

2-ро място: Скорпион – Гурото в секса. Знае всичко. Умее всичко. Безполезно е да й предлагаш нещо ново, тя вече го е правила, и то още тогава, когато ти си ходил прав под масата. Това е най-добрата любовница, която можеш да си представиш. Ако нямаше едно „но“. В леглото Скорпионът мисли на първо място за себе си. А който не се вписва – той не е джигит.

3-то място: Стрелец – Жената Стрелец винаги се занимава с любов с искрена радост. Защото никой друг не може да цени плътските удоволствия като нея. Да си хапне вкусно, огнено да прави любов – идеална вечер, нали? Дори тя да е гладна като куче, уморена като миньор и раздразнена като личен лекар в края на смяната – няма да се откаже от секс. Защото добрият секс е най-доброто средство за зареждане на батериите за Стрелеца. А ти си мислеше, че са неизчерпаеми? Истината е, че в живота има много секс. Завиждай, но мълчаливо.

4-то място: Близнаци – Съвсем близо сме до лидерската тройка. На Близнаците не им достига съвсем малко, за да влязат в нея, а те, колкото и да е странно, много неохотно се впускат в креватни приключения. Да вечерят във Варна, а на сутринта да си пият кафето в столицата – за тях е съвсем нормално. Но твърдението „Сексът не е повод за запознанство“ изобщо не им отива. Те дълго държат евентуалните си сексуални партньори на комсомолско разстояние и ги проверяват старателно колко са силни духом и телом. Защото сексът с Близнак е истински маратон, който трябва да се пробяга на спринт. С плавници и увити в хамак. В този смисъл, че не всяка птица ще долети до края на поредния сексуален експеримент, който Близнакът ще реши да изпробва.

5-о място: Овен – Тази представителка на знака на зодиака открива петорката на „най-добрите любовници“. Овенът е дама, която свято вярва в това, че именно тя трябва да е на първо място. И това щеше да е абсолютна истина, ако беше измислен рейтинг „Най-темпераментната в света дама“. Ако трябва да сме честни, точно в темперамента е цялата работа: понякога Овните действат толкова устремено, че партньорът им изобщо не може да разбере нищо. Той стои още по чорапи, а тя вече е свършила, пуши цигара и нетърпеливо си гледа часовника.

6-о място: Водолей – Почетното централно място в хороскопа заемат Водолеите, които никога не искат секс. Те се стремят първо към голямата и чиста любов, а второ (и най-важно), да бъдат желани. Това работи по същия начин: в началото Водолеят забелязва неподправения мъжки интерес към своята прекрасна персона, а след това фантазира колко фееричен ще бъде сексът с този индивид. Във вана с розови листенца, върху копринени чаршафи, на кухненската маса или във влака по линията София – Дивотино. Мъжът, който иска да прави секс с Водолей, е добре да отгатне какъв именно вариант си е избрала партньорката му. Позна ли? Приготви се за пътешествие в небесата. Не позна? Съжаляваме. Сбогом и прощавай.



7-мо място: Лъв – Лъвът е актьор, затова прелъстяването трябва да започне много преди часа Х. Прелюдията при тази представителка на зодиака е задължителна, и то трябва да е такава, че да се прииска не само на нея, но и на всички случайни свидетели. За съжаление, повечето ентусиасти хабят повечето енергия за това, а за секса им остават буквално трохички. Ти някога опитвал ли си се да омотаеш в одеяло дива котка? Може би ни разбираш какво искаме да ти кажем. Ако не – изненадааа!

8-мо място: Телец – Искаш да развалиш секса с Телкинята – започни да проявяваш младежка игривост, неудържима страст, акробатични етюди. И тя ще те изпрати на дълго пътешествие на майната си, дори ще поиска да й донесеш магнитче на връщане. Ако изобщо те допусне отново. Не, ти съвсем не искаш да попадаш в подобна ситуацията, повярвай ни. Телците не обичат да си усложняват живота. Те харесват всичко да е просто и без игрички. С чувство, с мисъл, ясно. И не, това не е скучно. Това е дълго. Жената Телец е технически маратонец и очаква от партньора си същото. И, между другото, да те пази Буда, ако след петчасов секс, ти се обърнеш към стената и заспиш. След секса трябва да поговориш с Телеца, в противен случай тя ще си помисли, че си я излъгал и използвал. И ще ти отмъсти. О, да!

9-о място: Рак – Сексът с Рак може напълно да се характеризира с три думи: дълго, скъпо, страхотно. Дълго – в смисъл, че Раците наистина обичат дългия и нежен секс, но на мъжа ще му се наложи много да се постарае, за да спечели представителката на зодията. На този етап се пресяват нетърпеливите. Скъпо, защото сексът с Рак струва скъпо, но, извинявай, налага се да платиш. Пари и подаръци тя няма да вземе, затова заложи на чувства и на сърцето си. На този етап се пресяват тези, които се страхуват да загубят свободата си. А героите, които са преминали теста, ще получат невероятен секс. Може би. Някога. Ако Ракът е в настроение. Ако не – връщай се в изходно положение. Напомняме ти: дълъг и скъп е пътят към сърцето на Рака.

10-о място: Козирог – Козирозите, както се струва на повечето хора, са равнодушни към секса. Жената Козирог е способна да запише любовните си приключения в дневния си график: „19:00 – вечеря. 22:00 – подвиг. 22:00 – секс.“ Е, как е възможно това? Сега ще ти разкажем. Истината е, че жената Козирог се ориентира изключително и най-вече според собствените си желания и няма да потъпче себе си заради партньора. Но пък тя познава много добре себе си, кога и какво иска. Защото, ако госпожа Козирог е в настроение – това е огън! Но, ако не е – не й влизай в полезрението. Като нищо ще те вдигне на рогата си.

11-о място: Дева – Има две главни правила в секса с Дева. Първото: по-лесно е да убиеш Девата, отколкото да я удовлетвориш. Второ: ако тя не е удовлетворена, тя ще накара партньора да прави с нея секс дотогава, докато не стигне до кулминация. И тук изобщо няма повод за радост. Защото Девата не дава втори шанс на партньора, който не е на нейното ниво. Край! Влакът тръгна. Затова сексът няма да бъде този, за който си мислиш, а церебрален. В мозъка. По-добре бягай, няма какво да направиш.

12-о място: Риби – Неочакван обрат! Почетното място заемат Рибите, на които трябва да признаем, че в зодиака няма друг знак, който да умее толкова пълно да се отдава на чувствени удоволствия. И точно това качество играе лоша шега на Рибите. И по-точно, не с Рибите, а с техните любовници. Които първо са длъжни да осигурят на този представител на зодиака прекрасно настроение, дълга, нежна среща, листа от рози, копринени чаршафи и атлетичен, синеок брюнет за партньор. И това не е всичко – той трябва да е супер любовник, да ухае като елф – на сутрешна роса и нектар. Тогава може би Рибката ще му покаже класата си. Ако реши, че се е влюбила. Ако пък ли не – нека той да прави всичко сам и да е благодарен до гроб, че изобщо се е докоснал до божественото Рибино тяло.
cosmopolitan.bg
 


Сходни връзки

Най-добрата любовница сред зодиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди