изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:54 EET
ХОРОСКОП ЗА 18 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 18 НОЕМВРИ /ВИДЕО/




ОВЕН - Смело ще пристъпите към работата си, довеждайки я до желан край. Всичко започнато днес ще ви носи дивиденти за в бъдеще, а добрата ви подготовка е гаранция за успех.

ТЕЛЕЦ - С цената на труд сте извоювали привилегии, от които няма да пропуснете да се възползвате. Предвид тях и други благоприятни стечения на обстоятелствата ще планирате бъдещите си изяви.

БЛИЗНАЦИ - Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното утвърждаване и личния ви живот.

РАК - Дава се да постигнете с лекота неща, за които сте се подготвяли от дълго време. Започнатото ще ви увлече с перспективата да разкриете в пълнота уменията си, с което ще печелите.

ЛЪВ - Подробностите оставете настрани и се концентрирайте върху по-важните си задачи за днес. Поставяте си значими цели, а губите време в излишни обяснения и съвети, от които не се интересуват.

ДЕВА - В старанието си да сте изрядни и добре да се представите, може да изпаднете в крайности. Мислете и за впечатлението, което оставяте. Лични въпроси ще ви подтикнат към конкретни стъпки.



ВЕЗНИ - В добро разположение на духа и с внимание към всичко, което представлява интерес за вас, такива ще бъдат повечето от вас днес. Среща с бъдещи работодатели или обмисляне на свой бизнес.

СКОРПИОН - С мнение сте по всички въпроси и сте нетърпеливи да го съобщите, но бъдете приветливи. Не е във ваш интерес да се конфронтирате с колегите и хората около вас. Покажете загрижеността си.

СТРЕЛЕЦ - Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било.

КОЗИРОГ - Изискванията, които поставяте пред себе си повишават ангажираността ви, но добре разбирате, че те са стъпка към голямата цел, която стои пред вас. Насърчавайте хората около вас.

ВОДОЛЕЙ - С много нещо днес ще провокирате интереса към себе си, но сред важните се откроява позицията ви по наболелите социални теми. С опита и действия си ще отговорите на очакванията.

РИБИ - Няма да ви липсва добро настроение и това ще се отрази на резултатите в работата ви. Времето е подходящо и за лични занимания, да направите това, което ви носи успокоение.


Chris Norman C.C.Catch. Stumblin' in / 2013 /HD /Diskoteka 80

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди