изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:38 EEST
НА САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА ЗАПОЧНА ГЛАСУВАНЕ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ    
Новини Да подкрепим номинациите за годишните награди на ваканционното селище „Албена“ и общините Балчик и Каварна




 

 В категорията ИНОВАЦИИ „Албена“ АД е номирано с иновацията „Дронове сервират напитки на плажа“, която бе експериментирана на Втория дрон фест в курорта и предизвика огромен интерес и сред летовниците, и сред кадрите на туризма.

Нашата препоръка е да влезе в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/inovacii/ и да гласувате за добруджанската номинация.

В категорията СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРИЗЪМ са номинирани „Петзвезден шахматен мач под небето“ в курортния комплекс „Албена“, „BlackSeaRama Golf & Villas“, община Балчик, и „Лайтхаус голф и спа хотел“, община Балчик.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/specializiran-turizm/ и да гласувате за номинацията на „Албена“

В категорията ТУРИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ начело е номинацията „Закуска с шампиони“ в к.к. „Албена“. Има и още две добруджански номинации: Международен детски танцов фестивал „Утрешният мир започва с днешното приятелство“, община Силистра, и „Огненият Дунав, община Тутракан.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/ и да гласувате за номинацията „Закуска с шампиони“.


В категорията ОБЩИНА НА 2017 Г. ЗА МОРСКИ ТУРИЗЪМ е номинирана Каварна.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/morska-destinacia/ и да гласувате за Община Каварна.

В категорията ДУХЪТ НА БЪЛГАРИЯ е номиниран фестивалът „Гозбите на България“, община Силистра.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/ и да гласувате за добруджанския фестивал. ОБЩИНА НА 2017 Г. ЗА КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ са номинирани общините Алфатар и Тутракан /Силистренска област/.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/ и да гласувате за добруджанските общини.

В категорията ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ/ОБЕКТ от Добруджа са номинирани „Архитектурен ансамбъл Рибарска махала, община Тутракан и „Биосферен парк Сребърна, община Силистра.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ и да гласувате за Сребърна.

НДТ

 


Сходни връзки

НА САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА ЗАПОЧНА ГЛАСУВАНЕ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди