изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:44 EEST
Скандално! Ето кой мъж е обслужвала орално близначката Алекс от "ВИП Брадър" на порно СНИМКИТЕ (18+), много е известен    
Светска клюка Палавите снимки, на които близначката Алекс бе пременена като медицинска сестра и обслужваше орално уж непознат господин, вече са разобличени до най-малкия детайл, твърди hotarena.net След като тръгна версията, че певицата сама ги е разпространила, за да я сподели мечтаната слава, каквато връхлетя Галена след порно клипчето й във ваната, стана и ясно кой е мъжът, на който къдрокоската прави фелацио.

Анонимен източник издаде, че това е едно от бившите гаджета на малката – Фики, който е една от най-актуалните звезди в чалга бранша. „Момчето от снимките е Фики. Лично ми се е хвалил, виждал съм и доста други в телефона му, дори на бившата му Джулия, която той заплаши, че ще пусне в мрежата, ако тя не спре да го обижда пред колеги и познати. Но се спира, защото родителите му ще се досетят! Има клипове как му прави фелацио и анален секс!“, твърди информаторът. Изглежда, че ако Фики реши да компрометира всяко едно от креватните си завоевания, ще ги дари с зашеметяващ удар слава.



В случая версията, че Алекс сама си е пуснала фотосите, не може да се изключи напълно, тъй като около разпространението им кярът е единствено неин. Младата изпълнителка гостува и при Гала, където на длъж и на шир не се посвени да обсъжда темата, че не я е срам от снимките, тъй като били стари и че върху тях се виждали нормални неща, които всички млади практикували. Друг анонимник пък се оплака, че двете близначки са се взели за звезди и много са си повярвали. Ето какво споделя той: "Близначките Алекс и Влади са станали много надути. Откакто излязоха от реалити формата, в който участваха двете, се държат и много невъзпитано.По участия поведението на момичетата е надменно, спрямо малкото си фенове. Не желаят да се снимат с тях, нито поне да се усмихнат. И в моловете ситуацията е същата - искат да са обслужени бързо и преди всички клиенти на заведението, в което бяха седнали със свои приятели. Момичетата изглеждаха изнервени, задето им се налага да чакат да има бъде взета поръчката."

https://www.blitz.bg
  1. Кафе с орален секс ще предлага заведение
  2. Шок! Италианката, обещала да направи свирки на 19 млн. мъже, спазва обета си
  3. "СВИРКИТЕ" НА МАДОНА НЕ ПОМОГНАХА НА КЛИНТЪН /ВИДЕО/
  4. Брутално! Шестокласнички снимат порно клипове, предлагат се в нета (Скандални снимки)
  5. Оралният секс е задължителен в една пълноценна връзка, ето защо /18+/
  6. Палавата съпруга на известния пловдивчанин снимала порното в кола (18+)
  7. Учителка яздила шестима ученици в замяна на оценки и извинени отсъствия
  8. ОРАЛНИЯТ СЕКС Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
  9. Рускините харесват "френската любов"
  10. Само 8% от жените са равнодушни към оралния секс /18+/

 


Сходни връзки

Скандално! Ето кой мъж е обслужвала орално близначката Алекс от "ВИП Брадър" на порно СНИМКИТЕ (18+), много е известен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди