изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
5 ОТ ХОТЕЛИТЕ НА „АЛБЕНА“ АД ПОЛУЧИХА СЕРТИФИКАТ TRAVELIFE    
Туризъм Хотелите „Фламинго гранд“, „Парадайс блу“, „Гергана“, „Калиакра“ и „Лагуна гардън“ във ваканционно селище „Албена“ получиха своите сертификати по системата за устойчиво развитие Travelife. Сертифицирането им премина през три основни етапа - Travelife Engaged, Travelife Partner, Travelife Certified. Признанието е награда за постигнатите резултати и огромна мотивация да продължаваме напред  и направим „Албена“ чист, зелен оазис.

За следващия туристически сезон  предвиждаме и изграждане на система и съоръжения за оползотворяване на биоразградимите хранителни отпадъци в комплекса.
    Това е само една от многото инициативи, с които в Албена целим да превърнем комплекса в зелено място за почивка на море сред естествена и девствена природа.
    Системата за устойчиво развитие Travelife е инициатива, създадена през 2007 г., чиято мисия е да налага устойчиви бизнес практики в туристическата индустрия. Над  200 туроператори, сред които са и нашите партньори от TUI и Thomas Cook, използват Travelife, за да осъществяват мониторинг върху дейността на своите доставчици на туристически услуги.

Яна КИРИЛОВА
 


Сходни връзки

5 ОТ ХОТЕЛИТЕ НА „АЛБЕНА“ АД ПОЛУЧИХА СЕРТИФИКАТ TRAVELIFE | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди