изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:33 EET
Албена с награда за цялостен принос към развитието на туризма    
Туризъм „Албена“ АД взе участие в състоялото се във Варна изложение „Дестинация Варна“, като представи актуалните си предложения за есенно-зимния сезон, а гостите на изложението имаха възможност да си закупят пакети за Нова година или за Спа брънч в хотел "Фламинго Гранд & Спа" на специална цена.


В рамките на изложението бе и презентацията „Албена – Дестинация за четири сезона“, с всички нови възможности за почивка и развлечения за своите гости. Акцентът бе възобновената възможност за целогодишна почивка в петзвездния "Фламинго Гранд Хотел §Спа" в Албена. Прекрасният спа център с басейн, изградената топла връзка с „Медика“- най-добрият медикъл спа център в България за 2017 г., заедно със здравословните и вкусни гурме специалитети на главния готвач са на разположение на гостите сега и през цялата година. Търсените от гостите медицинските и спа програми „Артрофит“ и „Гуна“ (терапията с уникален апарат за безболезнено въвеждане на колаген в тъкани и стави) се предлагат също вече целогодишно на гостите на "Фламинго Гранд Хотел §Спа".

През 2018 ще продължат усилията на Албена в развитието на устойчив туризъм като част от зелената мисия на селището, като увеличи алтернативните средства за транспорт (ескалатори и електрически транспортни средства) с цел  намаляването на вредните емисии на въглероден двуокис на територията на комплекса.
На Бала на туризма, организиран в рамките на изложението, „Албена“ АД бе наградена за цялостен принос към развитието на туризма.
Яна КИРИЛОВА


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди