изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:26 EET
Разкриха страшна конспирация! Световният елит в сговор с рептилите крие Нибиру с помощта на Луната    
По света Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята от Планетата Х, твърди, че Нибиру продължава да се приближава към Слънчевата система, но земният елит в сговор с рептилите крие това от жителите на Земята с помощта на Луната, пише Езорейтер. Ето ви още една интересно роля на естествения спътник на Земята! Някои твърдения на привържениците на теорията за планетата Нибиру просто изумяват.

Първо те ни я съобщиха през септември, а след това отложиха датата на Апокалипсиса за октомври, ноември и така нататък. Така се случваше миналата, и по-миналата, по-миналата години. Но нищо не се случва. Ръководството на НАСА дори излезе с официално опровержение на теорията за Планетата Х, доказвайки напълно убедително, че такава няма и не може и да има. Изглежда всичко е ясно, но ето в какво се крие бедата: американската агенция е казала вече толкова много лъжи относно космическите изследвания, че всяко едно твърдение на НАСА се възприема от земляните като поредната лъжа. И дори и да бъде казана истината, в нея ще се усъмнят доста хора, така е устроено нашето съзнание. Затова разговорът за Нибиру продължава, а поддръжниците на тази теория намира все по-интересни оправдания, защо ние все още сме живи, и накрая, кога ще пристигне дългоочакваната планета Х: все пак да се живее в очакване на края на света е малко по-лошо, отколкото той да бъде изпитан веднага, при това от всички заедно. На това са посветени и твърденията на Мат Роджърс. Според него, правителствата специално разпръскват химически вещества в небето, за да не виждаме Нибиру, За това също се използват Луната и Слънцето. Между другото, поддръжниците на християнската идея за Апокалипсиса се съгласяват, че преди края на света действително ще има голям брой небесни знамения, които хората ще тълкуват по най-различен начин.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди