изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:31 EET
Познай дали те харесва чрез езика на тялото му    
Любопитно Подобно на жените, мъжете не винаги казват директно какво чувстват и са нужни усилия, за да разгадаем мислите им. Но не е и необходимо да казват много, езикът на тялото е достатъчно красноречив и можем да му се доверим напълно, без съмнения! Така че в ранния етап на нова връзка, гледай за следните знаци, за да разбереш какво мисли той.


1. Зениците му са огромни. Или сте на супер тъмно място, или този фин сигнал издава, че той наистина те харесва. Разширението е реакция на мозъка, която се случва, когато нещо ти хареса или привлече вниманието ти. 

2. Веждите му се повдигат. Хората са склонни да използват това изражение подсъзнателно, за да си помогнат да отворят очите си още повече, когато харесват това, което виждат. Ако той повдига вежди съвсем леко, докато говориш, значи се интересува от това, което казваш.

3. Той ти показва предните си зъби. Момчетата спират да се усмихват по този начин на около 5-годишна възраст, освен, ако не са наистина щастливи. Може и да не покаже пленителната си усмивка докато небрежно флиртува с теб, но на една страхотна забавна среща няма как да не се случи, ако наистина те харесва. Търси зъби. Ако той наистина е щастлив, няма как да прикрие това. 

4. Той се усмихва с лицето си. Истинските усмивки се простират далеч извън границата на устните. Ако усмивката включва очите и цялото му изражение, това означава, че наистина му влияеш добре.

5. Той облизва устните си по сладък (не страховит) начин. Когато си привлечен от някого, устата ти произвежда допълнителна слюнка. В резултат ан това той може бързо да оближе устните си или да ги притисне една към друга.

6. Той гледа към лицето ти, а не търси контакт с очи. Може би си мислиш, че на човек, който е напълно пленен от теб, ще му е трудно да отлепи погледа си от теб и ще поддържа контакт с  очи. Но днес, когато всички са свикнали да бъдат залепени за телефоните си, продължителният контакт с очи може да накара хората да се чувстват неудобно. Така че, ново правило: Ако в 80% от взаимодействието ви, погледът му се мести от очите към носа до устните ти, значи те харесва.

7. Поема дълбоко въздух, когато те види. Да, мъжете се нуждаят от кислород. Но когато подсъзнателно мъжът си поеме дълбоко въздух, той ще го задържи в корема и ще издуе гърдите си. Това е подсъзнателен начин да направи горната си част на тялото по-широка, а талията по-тясна (две качества, които го правят по-подходящ в еволюционна перспектива). С други думи се опитва да привлече вниманието ти.

8. Той се навежда към теб, когато говориш. В шумен бар това може да не е показателен знак, но ако около вас е тихо и той може да те чуе много добре, значи се интересува от това, което казваш и от теб като цяло. 

9. Поставя ръце на бедрата си с лакти настрани. Тъй като тази позиция отнема повече пространство, отколкото да стои с ръце до тялото си, това е сигнал за мъжка сила, която момчетата демонстрират пред други момчета, за да покажат физическо превъзходство. Това означава, че той търси внимание, а ако е обърнат към теб, значи го тъси от теб.

10. Той докосва коляното ти или поставя косата зад ухото ти. Когато той инициира физически контакт, под прикритието на друга причина, това е вид тест, за да прецени как реагираш на неговото докосване и да тества твоите граници. Това може да означава, че се интересува само от секс. Ако наистина те харесва, той може бавно да отдръпне ръката си и след това да ти се усмихне сладко (което означава, че иска повече време, в което да е близо до теб).

11. Той стои с разтворени крака. Това е изключително уязвима позиция, тъй като излага частите му, които са пълни с чувствителни нервни окончания. Това означава, че е готов на всичко, за да те опизнае (и физически, и емоционално). 

12. Той придърпва талията си към теб. Тази позиция е сексуална, така че често сигнализира за такъв тип интерес. Или липса на такъв. Ако отдръпва бедрата си от теб, значи е последното.

13. Той насочва пръстите на краката си към теб. Краката до голяма степен се контролират от несъзнателния ум и могат да разкрият много в социалните взаимоотношения. Краката са склонни да сочат там, където сърцето иска да отиде. Разбира се, изключително важно е как точно тълкуваш позицията. Ако говориш с човек, който изглежда има интерес към теб, докосни ръката му и виж дали краката му се отклоняват от теб. 

14. Той докосва гърлото си. Това е мястото, олицетворяващо комуникацията и уязвимостта. Ако той го докосва, докато говорите, това означава, че се интересува от теб и се притеснява дали ще се представи добре. 

15. Когато държи ръката ти, той притиска дланта си към твоята. Този вид пълноценно хващане на ръцете означава, че иска да се свърже с теб. Същото важи и за заключващите се пръсти.

16. Той хваща ръката ти, докато говори. Това е силен и ясен знак. Той иска твоето внимание, да те впечатли и да е сигурен, че го слушаш, защото иска да бъде чут.

17. Той ходи до теб. Ако той постоянно е на две крачки пред теб, това означава, че е по-загрижен за себе си, отколкото за теб. Освен, ако не те води през тясно и претъпкано пространство, той трябва да ходи с темпо, съответстващо на твоето.

http://www.cosmopolitan.bg

  1. Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й
  2. Колко сме добри в леглото според типа на тялото?
  3. 9 деликатни начина, по които мъжете показват, че са загрижени за жената
  4. Мъжките ерогенни зони според зодията
  5. Секс езика на тялото - връзката между фигурата и сексуалността
  6. 10 ЕРОГЕННИ ЗОНИ НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО
  7. Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте
  8. Разкриха какво разгорещява страстите на жените
  9. Жените го обичат бавно /18 +/
  10. Онлайн свалки! Как да общуваме с дамите в интернет!
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди