изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:03 EET
Нова порция скандални разкрития за серийния изнасилвач в Пловдив! Оказа се, че Владимир имал...    
Новини Мъжът, който е изнасилил две жени в Пловдив, е семеен и с деца, научи БЛИЦ от свои източници. Той не е от града под тепетата и от скоро живее в Пловдив. Мъжът не е психопат, няма психически отклонения, но има наклонности към подобни насилствени действия. Той е криминално проявен и друг път е бил залавян, съден е за изнасилване. Както БЛИЦ вече съобщи тройна ДНК експертиза потвърди самоличността на престъпника, отговорен за последните две изнасилвания на момичета в Пловдив.

Експертиза потвърди, че пробите взети от двете жертви на 19 и 21 години в квартал "Кючук Париж" са идентични с генетичния материал на Владимир. Първата жертва бе 19-годишно момиче от Пловдив. То е било изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в района на Бялата воденица. Второто нападение бе преди две вечери. Около 21 часа на кръстовището на улиците "Поручик Въльо Стефанов" и "Асен Христофоров" е нападната 21-годишна девойка. Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до апартамента по лична работа. Когато се върнал от клиото нямало и следа. Докато го нямало, непознат мъж внезапно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и накарал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил. От прокуратурата излязоха с официална информация по случая. Ето какво гласи съобщението им: Днес, 23 декември 2017 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Владимир П., на 32 г., за това, че на 7 декември 2017 г. и на 20 декември 2017 г. се съвкупил с две лица от женски пол, като употребил за това сила и заплашване, и престъпленията са извършени в условията на опасен рецидив – престъпления по чл. 152 ал.3 т.5 във връзка с ал. 1 т.2 във връзка с чл.29 ал. 1 буква „А“ от Наказателния кодекс. На 7 декември 2017 г., около 22,15 часа, в гр. Пловдив, обвиняемият Владимир П. се намирал в района на бул. „Александър Стамболийски“. Там забелязал спрян лек автомобил, марка „Ауди“, в който се намирала 19-годишна жена, която чакала нейна позната. Обвиняемият отворил вратата, седнал на шофьорската седалка, придвижил автомобила на 50 метра и спрял. Там след като заплашил пострадалата , я изнасилил. След това слязъл от автомобила и се отправил в неизвестна посока. На 20 декември 2017 г., в гр. Пловдив, около 20,30 часа, в района на бул. „Александър Стамболийски“, обвиняемият Владимир П. забелязал лек автомобил, марка „Рено Клио“, в който се намирала 21-годишна жена. Тя изчаквала свой познат. Обвиняемият Владимир П. отворил вратата, влязъл в автомобила, като го придвижил на около 50 метра в съседна улица и спрял. Обвиняемият заплашил със сгъваем джобен нож 21-годишната жена, за да я принуди да се премести на задната седалка на автомобила, където я изнасилил. След това слязъл и се отправил в неизвестна посока. Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив по двата случая са били започнати досъдебни производства. На 22 декември 2017 г. обвиняемият Владимир П. е бил е задържан, към 22 часа, в дома си в гр. Пловдив. от служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР- Пловдив. На 23 декември 2017 г. с постановление на наблюдаващия прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Утре, 24 декември 2017 г., Районна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Владимир П. е бил осъждан на 4,3 г. лишаване от свобода за извършено от него престъпление по чл. 152 ал. 1т. 2 от Наказателния кодекс – за изнасилване. Той е бил освободен от затвора през април 2017 г.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди