изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:40 EET
Офанзивата се разраства, бронирана верижна и колесна техника навлезе в Луково!    
Култура Всички се питат какво точно се случва в Луково. Отново се провежда акция на полицията. В района са струпани коли на жандармерията, но не само. Прави впечатление, че върху бронираната техника има разположени термокамери. Има и линейка. На платформа бе докарана и верижна бронирана машина. Както БЛИЦ вече информира тази сутрин на извънредно съвещание с участието на премиера Борисов е било решено в операцията по залавянето на шесторния убиец от Нови Исъкр да се включат и командоси и високопроходима техника от армията.

Струпването на нови сили на полицията и жандармерията може би означава, че започва финалният етап от издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър бандит Росен Ангелов, който се укрива точно в района. БЛИЦ припомня, че къщата, която е обитавал убиецът, е като декор от филм на ужасите. Той си е направил импровизирана тренировъчна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по мишени, видя репортер на БЛИЦ. От пробойните по пластмасови бутилки и метална плоскост обаче може да се съди, че издирваният е въоръжен до зъби, тъй като оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от съчми на въздушна пушка.

Разкриха ужасяващи подробности от аутопсията на жертвите, избити с нечувана жестокост от "Горския човек" от Нови Искър!

Аутопсиите показват, че всеки е убит с по няколко изстрела, като в главата на всеки един от тях е произведен и контролен изстрел. Явно извършителят е искал да е сигурен, че няма да има живи. Това заяви на извънреден брифинг Борислав Сарафов, директор на Начионалната следствена служба, по случая с шесторното убийство в Нови Искър. "Прякорът му е "Горският човек". Той няма документи, няма работа или имущество. Имал е връзка с пострадалата Кети, която е продължила около 6 месеца преди убийството. Росен има три присъди за лишаване от свобода. Първата присъда е влязла в сила през 1994 година заради кражба на имущество на стойност над 2000 лева. Втората му присъда е влязла в сила през 1999 година. Тогава е признат за виновен, че в София се е съвкупил с лице от женски пол чрез заплаха. В последствие през 2002 година Росен е освободен предсрочно от затвора. Третата му присъда е, че през 2007 година е съблякъл голо лице от женски пол и е опипвал половия й орган с цел да достигне до сексуална възбуда. Лицето е на 12 години. Тази присъда е била задочна, защото се е укрил още преди произнасянето на присъдата. Обявен е за общодържавно издирване от 8 септември 2009 година", добави Сарафов. Той заяви, че Ангелов е обект на разследване и по други досъдебни производства. Авторството на деянието е абсолютно категорично - на Росен Ангелов. Няма никакво съмнение. Питате сигурно дали е бил сам - да, не е имал съучастник.

https://www.blitz.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди