изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 ЯНУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Ролята на балансьори ви приляга отлично, стига самите вие да сте в хармония със себе си. Имате причини да се покажете подготвени по въпрос, който предстои да бъде обсъждан с колегите.

ТЕЛЕЦ - Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви.

БЛИЗНАЦИ - Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви.

РАК - Оставете дългосрочните цели и се погрижете за текущите си задължения. Добре съзнавате, че промяната, която предстои ще ви наложи и ограничения, но избора си е ваш.

ЛЪВ - Ако в делата си се съобразявате предимно със себе си, може да си създадете неудобства с. Не позволявайте на емоциите и личните предпочитания да определят отношението ви.

ДЕВА - Бъдете практични и без излишна суетност следвайте набелязаните си цели. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето си.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

ВЕЗНИ - Работете за подобряване на физическата си и психическа форма. В съчетание с желанието ви за промяна те ще направят делата ви по-бързо реализуеми и успешни.

СКОРПИОН - Денят ви ще премине с по-малко психическо натоварване, погрижили сте се за организацията и няма да срещнете особени затруднения в работата си. Очакват ви постижения.

СТРЕЛЕЦ - Силни сте, защото разчитате преди всичко на собствените си умения и по-рядко на чуждите. Ще имате интересно предложение, което за търсещите работа може да се окаже добра находка.

КОЗИРОГ - Убедени сте, че с добро може да влияете на събитията и върху взаимоотношенията ви с колегите и хората от обкръжението ви. Това няма да ви затрудни, да бъдете добри, щедри и толерантни.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви вълнуват възможностите ви за личен просперитет, разчитайки знаците и предвид стремежите си. Подкрепата на добронамерени хора ще внесе известно успокоение в душата ви.

РИБИ - Близостта на хората, които обичате ви дава енергия, което се отразява добре на духа ви. С настроение ще се захванете или довършите задачите, които планирате за деня.





 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди