изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:02 EEST
Американци намериха глигани, върху които са работили извънземни (СНИМКИ)    
По света Обикновени американци се сблъскаха с доста необичайна картинка - два разкъсани глигана, които са били захвърлени покрай път. При това раните по тях са били доста странни: сякаш някой хирург без никакви затруднения е направил върху тях необходимите му операции за изследване на животните, а след това просто е захвърлил техните трупове, пише Езорейтер. Ето какво разказва свидетел:




С жена ми Тина в онова утро, 2 януари 2018 година, пътувахме по пътя Мур Роуд в Полк Сити в щата Флорида. Целта на пътуването ни бе да намерим белоглави орли, които искахме да снимаме. Точно на същото място, на което заварихме телата, съпругата ми по-рано бе видяла такива птици. Ние спряхме автомобила и започнахме да чакаме птиците. Но орлите така и не се появиха. При това, ние бяхме възнаградени в онова утро с доста по-интересна находка. Пропътувахме по пътя още няколко километра и забелязахме, че в канавка лежат два трупа на глигани. По тях имаше такива рани, които нито един ловец или звяр не оставя след себе си. Първо, кожата им бе свалена, но само на отделни места. Очевидно, по хирургичен път, доста професионално. Второ, на пътя и до животните ние не открихме и капка кръв, макар и телата да бяха доста свежи. По тях нямаше ни най-малък признак за разлагане, затова кръв все пак трябваше да има. Но нямаше.



Порази ни и друго обстоятелство: Кой е успял с лекота да хване глиганите и с такава часовникарска точност да ги убие, а след това да ги сложи един до друг. Да предположим, че глиганите сами са умрели тук. Но не е така. Животните са много внимателно изкормени, а след това телата им захвърлени. Тоест месото им не е било необходимо на "загадъчния хирург". Американците са на мнение, че върху глиганите са работили извънземни. Освен това НЛО в този регион се виждат доста често.

https://www.blitz.bg
  1. Бивш служител на тайна програма за НЛО на Пентагона призна за съществуването на извънземните
  2. Мистерия без край: Откриха още древни статуи с тайнствените чантички
  3. Те вече са тук: UFO Stalker обяви за нашествие на НЛО през 2017 г, засечени на 84 000 места по Земята, дори и в България (ИНТЕРА
  4. Извънземни отвлякоха малко момче в Симферопол?
  5. Шаш и паника! Непрогледна библейска тъма затисна внезапно Стокхолм (ВИДЕО)
  6. Да ви настръхнат косите! Професор от Харвард категоричен: Извънземните отвличат хора и им причиняват нещо ужасяващо
  7. Зловещо: Рояци НЛО кръжат над Мексико след земетресението! Предвещават нови природни катаклизми (ВИДЕО)
  8. Учени сензационно: Три от намерените в Перу мумии са на извънземни рептилии (СНИМКИ/ВИДЕО)
  9. Нови изумителни разкрития: Ето какво скриха хората на Людмила Живкова за разкопките в Странджа през 1981!
  10. „Приказните кръгове"-една от най-големите загадки на природата (ВИДЕО)

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди