изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:23 EET
КРАЙ! УБИЕЦЪТ ОТ ЗМЕЕВО РОСЕН АНГЕЛОВ СЕ Е САМОУБИЛ    
НовиниИздирваният под дърво и камък масов убиец от Нови Искър Росен Ангеловсе е самоубил с един изстрел от малокалибрено оръжие в главата. По първоначална информация оръжието е било със заглушител, но на този етап няма подробности дали това е и оръжието с което бяха избити шестте жертви в Къщата на ужасите в Нови Искър и кучето Нерон. Трупът му е открит в друга вила в района на издирването край Луково. Тя е недалеч от бърлогата в двора на която Росен Ангелов се е тренирал да стреля.


Издирваният под дърво и камък масов убиец от Нови Искър Росен Ангелов, както БЛИЦ съобщи ексклузивно пръв, се е самоубил с един изстрел от малокалибрено оръжие в главата. По първоначална информация оръжието е било със заглушител, но на този етап няма подробности дали това е и оръжието с което бяха избити шестте жертви в Къщата на ужасите в Нови Искър и кучето Нерон. Трупът му, както БЛИЦ информира пръв, е открит в друга вила в района на издирването край Луково. Тя е недалеч от бърлогата в двора на която Росен Ангелов се е тренирал да стреля.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/oshche-podrobnosti-za-samoubiystvoto-na-masoviya-kilr-rosen-angelov_news569712.html


Укриващият се от правосъдието изверг вероятно е предпочел сам да сложи край на живота си пред угрозата да прекара остатъка от дните си в затвора. По данни, които предстои да се потвърдят, тялото му е открито от полицията и се очаква до края на деня да бъде даден официален брифинг. Ангелов бе търсен от органите на реда в продължение на няколко дни. Неговата съпричастност към нечувано жестокото престъпление бе закована с ДНК материал, а разследващите разплетоха случая за рекордно кратко време. Убийствата, които той извърши, със сигурност са най-жестоките от едно лице от началото на Прехода.

https://www.blitz.bg

РАЗБИХА НАРКОЛАБОРАТОРИЯ В ЗМЕЕВО, РОДНОТО СЕЛО НА ШЕСТОРНИЯ УБИЕЦ ОТ НОВИ ИСКЪР

В родното село на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов – балчишкото Змеево, полицията се натъкна на професионална нарколаборатория. След обявяване на общонационалното му издирване, полиция блокира Змеево и започна претърсване на къщите на случаен принцип. В една от тях домакините отказали достъп на униформените. След няколко часа обаче полицаите се върнали със заповед за обиск. В къщата живеят съпрузите Николай Александров и Детелина Николова, както и синът им Мариян, на 22години. Според местните в Змеево, става въпрос за отглеждане на огромно количество канабис в саксии. В наркобизнеса помагали още трима души. Лабораторията била оборудвана професионално. Имала си осветление, отопление, климатизация.
Хората в Змеево останаха потресени от факта, че под носа им се произвежда наркотик. Никой от тях не е предполагал, че това кротко семейство се занимава с подобен бизнес, и то не от вчера. Не са лоши хора, заяви и кметът на селото Илийчо Илиев. Самият той предполага, че някой ги е подвел да се занимават с престъпна дейност. Семейството поработило за малко в Англия, но се върнало разочаровано в родното си село.
Всички арестувани за производството на канабис в Змеево вече са освободени, научи НДТ. НДТ

РОСЕН АНГЕЛОВ НЕ СЕ Е МЯРКАЛ В ЗМЕЕВО ОТ 40 ГОДИНИ

Обявеният за общонационално издирване Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър, е роден в балчишкото село Змеево. Учил е до осми клас в съседното село Дропла, след което е заминал за София. Оттогава Росен не е идвал в родния си дом и никой не го е виждал тук, потвърди кметът на селото Илийчо Илиев. Росен има брат Димитър и сестра Недялка, които живеят в Добрич. Той е най-малкият от тримата, Недялка е най-голямата. Родителите им са починали отдавна и в момента семейната къща в Змеево е запустяла. \"Мен специално никой не ме е търсил за информация, свързана с Росен. Обаче, щом видях снимката по телевизията, разбрах за кого става дума\", каза Илиев. В момента в селото живеят двама братовчеди на издирвания убиец, но и те твърдят, че от 40 години не са го виждали. В Змеево живеят около 300 души. Напрежение сред хората няма, твърди кметът. Всички са убедени, че Росен няма да потърси убежище в родното си място.
Оказа се, че един от свидетелите по скандала \"суджукгейт\" - Тихомир Атанасов, е племенник на шесторния убиец. Той е син на Недялка, а Росен Ангелов му е вуйчо. Самият Тихомир от няколко дни се е покрил и не вдига телефона си.

НДТ и ndtnews.hopto.org припомнят, че добруджанци „имаме завидно място“ по масови убийци в Музея на МВР. На последния етаж на музея преди години се намираше една особена зала, до която достъпът бе ограничен, особено за малките посетители, заради това, че там се намираха снимки на убийците и извършените убийства, както и на вещите на престъпленията. Там се описваха и самите престъпления. Нашето „присъствие“ започваше с убиеца Иван Иванов Иванов, извършил поредица убийства в селата през петдесетте години на миналия век. Присъстваше и една баба от село Стожер, която бе вкарала десетки игли в тялото на внучето си, защото не бе кръстено на нейно име. Внучето бе спасено по едно чудо. „Венец на славата“ бе майор Живко Христов Димитров от Добрич, убил касиерките от тогавашния Универсален магазин, а преди това и любовница-сервитьорка , а и други хора.
НДТ

Укриващият се от правосъдието изверг вероятно е предпочел сам да сложи край на живота си пред угрозата да прекара остатъка от дните си в затвора. По данни, които предстои да се потвърдят, тялото му е открито от полицията и се очаква до края на деня да бъде даден официален брифинг. Ангелов бе търсен от органите на реда в продължение на няколко дни. Неговата съпричастност към нечувано жестокото престъпление бе закована с ДНК материал, а разследващите разплетоха случая за рекордно кратко време. Убийствата, които той извърши, със сигурност са най-жестоките от едно лице от началото на Прехода.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/izvnredno-i-prvo-v-blits-masoviyat-ubiets-rosen-angelov-se-e-samoubil_news569708.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди